- Adım
- bilal
- Cihazım
- K20 pro
- Konular
- 5
Telefon rootlu bl açıkota üzerinden direk geldiyse öyle kurabilirsiniz
Telefon rootlu bl açıkota üzerinden direk geldiyse öyle kurabilirsiniz
Otaya düşmedi sanırım.12.5.2.0 çıktı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[System]Hocam değişiklikler nelerdir ?
Bulamadım bir türlü Googleda changelogu.
Orange Fox son sürüm kullanın.Telefon rootlu bl açık
Düşmüş olması gerek.Otaya düşmedi sanırım.
Bende çıkmadı Manuel indirip kurdum. Sanırım herkese açık olmadığı için yenilikler kısmıda gözükmüyor. Farkettiğim tek şey daha fazla karanlık mod seçeneği kısmında uygulamalar gözükmüyordu şimdi gözüküyor.[System]
Optimization: Updated Android Security Patch to July 2021. Increased system security.
Orange Fox son sürüm kullanın.
Düşmüş olması gerek.
*Ben kurdum, pek değişiklik göremedim 12.5 durum çubuğu iğrenç olmuş, uzun bir süre bu roma geçiş yapmayı düşünmüyorum.
Fk cihazın model kodudur, başındaki r veya q ise android sürümüdür. Yani q ile başlayan android 10, r ile başlayan android 119t pro qfkmıxm 12.0.6 android 10 şu an , bu RFKmıxm 12.5.2 yi yüklersem bi sorun olur mu? Bi de dostlar qfk ve rfk arasındaki fark nedir beni aydınlatabilir mi birisi
Çok sağ ol hacım valla ya şu net bilgiyi duyamadım başka yerde. O zaman güncelleme yapmam da herhangi bir sorun olmaz teşekkürlerFk cihazın model kodudur, başındaki r veya q ise android sürümüdür. Yani q ile başlayan android 10, r ile başlayan android 11
Peki bi şey daha sorsam şimdi mıuı 12.5.2 yi direkt indirsem mi mantıklı yoksa önce mıuı 12.5.1 e güncelleyip daha sonra 12.5.2 ye mi güncellemeliyim?Fk cihazın model kodudur, başındaki r veya q ise android sürümüdür. Yani q ile başlayan android 10, r ile başlayan android 11