MIUI 12.5 MI 9T Pro / K20 Pro Global 12.5.1.0 RFKMIXM İndirme Bağlantısı

bilalcertel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bilal
Cihazım
K20 pro
Konular
5
mkaradag ve Stoya hocam çok teşekkür ederim şu an fastboot sürümü iniyor yükleyip geri bildirimde bulunacağım teşekkür ederim tekrardan

furkanodaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan oda
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
8
Hocam denediyseniz sonucu yazarmisiniz?
Eu rom 12.5 ve çin stable 12.5 sürümlerinin 2sinde içinden dosyaları alıp system-priv app klasörüne atıp denedim 2 romdan aldığım dosyalardada sonuç alamadım. Çin stable romundaki dosya direk bootloopta bıraktı cihazı. Eu romdan aldıklarım birebir flashlandi uygulamalae açıldı fakat tek sorun arama geldiğinde veya arama yaptığımda tuş kombinasyon girilen bölüme geçmiyor. Yani arama gelince cevaplama ekranı gelmiyor. Her türlü izinleri verdim gene olmadı. Sonuç olarak 2 romda olmadi. Mecbur hindistan romunu beklicez şuan eu rom kullanıyorum. Hindistan rom çıkıp MIUI arama ve mesajlar uygulamasını yüklemeyi basarirsak global 12.5 roma o zaman geçip kullanmaya devam ederim. Sonuçlar bu şekilde.

FerdiByAr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferdi
Cihazım
Mi9T Pro
Meslek
Elektronik Teknike
Konular
1
bu güncelleme ota üzerinden gelmiş (bugün farkettim) güncellemeyi yaptım ve hard reset attım. vowifi özelliği gitti. tekrar açmak için 8 saattir uğraşıyorum ama aktif edemiyorum. modem config dosyasını bir türlü bulamadım. acaba sizde modem config dosyası var mı ? bana gelen güncelleme mi hatalıydı yoksa bu güncelleme ile modem config kaldırıldı mı ?

furkanodaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan oda
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
8
Bu romun hindistan sürümü ne zaman çıkar acaba ?

furkanodaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan oda
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
8
Hindistan sürümüne bu gün 12.0.6 geldi. 12.5 in gelmesi de yakındır.
İnşallah ya. Ondan miui arama çeviri ve mesajlar dosyalarını alıp globale entegre edicem sırf onu bekliyorum global kullanmak için. Goole arama ve mesajlardan nefret ediyorum. Şuan sırf o yüzden OneOs yazilimi kullanıyorum.

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
İnşallah ya. Ondan miui arama çeviri ve mesajlar dosyalarını alıp globale entegre edicem sırf onu bekliyorum global kullanmak için. Goole arama ve mesajlardan nefret ediyorum. Şuan sırf o yüzden OneOs yazilimi kullanıyorum.

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hindistan romu gelince miui arama ve mesaj uygulamasını globale port etmek yerine neden direkt hindistan romunu kullanmıyorsunuz öğrenebilir miyim?

furkanodaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan oda
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
8
Hindistan romu gelince miui arama ve mesaj uygulamasını globale port etmek yerine neden direkt hindistan romunu kullanmıyorsunuz öğrenebilir miyim?
Global roma hepsinden önce güncelleme geldiği için

Son düzenleme:

Furkeann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
6
Kullanan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim. Ben dün ota olarak güncelledim, 12.0.6.0 kullanıyordum sanki 12.5.1.0'da şarj biraz hızlı tükeniyor gibi sizin düşünceleriniz neler ?

Üst Alt