MIUI 12 Mi 9T PRO / K20 PRO - Eu Stable Rom V12.0.6.0 QFKCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

eranyum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
hocam mesajlaşma uygulamasında ve kamerada anlık buglar ve takılmalar oluyor mu 12.0.4 sürümünde ?
hocam beta sürümünü tavsiye ederim. global miui 12.3 tabanlı olduğu için ekran süresi, pil performansı bariz daha iyi. benim yüklediğim sürümde pil istatistiklerini hatalı göstermesi haricinde bir sorunla karşılaşmamıştım. ama onun üzerine 2 yeni sürüm daha çıktı. ama herhalükarda stable 'dan daha iyi bence beta. ayrıca yakında android 11 versiyonu da çıkacakmış

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61
hocam beta sürümünü tavsiye ederim. global miui 12.3 tabanlı olduğu için ekran süresi, pil performansı bariz daha iyi. benim yüklediğim sürümde pil istatistiklerini hatalı göstermesi haricinde bir sorunla karşılaşmamıştım. ama onun üzerine 2 yeni sürüm daha çıktı. ama herhalükarda stable 'dan daha iyi bence beta. ayrıca yakında android 11 versiyonu da çıkacakmış
12.0.4 te hiçbir sorunla karşılaşmadım hatta 12.0.3 stabili kullanıyordum güncelleme yapmak için yükledim.Sorunsuz 3 4 gündür kullanıyorum

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
-Miui Global 12.0.3 (QFKEUXM) Kararlı sürüm vardı onda mesela hat çekim olarak 4.5G olarak gösteriyordu. Eu stable rom v12.0.5.0 sürümünü yükledim bunda 4G+ şeklinde gösteriyor. 4G+= 4.5G midir?

-Birde diyelim ki telefon kilit ekranındaydı telefonu açtım whatsapp'a girdim kişileri kaydettiğim isimleriyle değil de sadece numaralarını gösteriyor. Uygulamayı kapatıp tekrar açtığımda isimler geri geliyor. Bunun sebebi magisk manager midir?
ÇÖZÜM: Benim gibi sorun yaşayanlar whatsapp uygulaması üzerinde basılı tutun ve uygulama bilgisi kısmına girin. İzinler kısmına tıklayın ve ''Kişilerinizi okuma'' seçeneğini aktif edin, tamamdır.

Son düzenleme:

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61
-Miui Global 12.0.3 (QFKEUXM) Kararlı sürüm vardı onda mesela hat çekim olarak 4.5G olarak gösteriyordu. Eu stable rom v12.0.5.0 sürümünü yükledim bunda 4G+ şeklinde gösteriyor. 4G+= 4.5G midir?
-Birde diyelim ki telefon kilit ekranındaydı telefonu açtım whatsapp'a girdim kişileri kaydettiğim isimleriyle değil de sadece numaralarını gösteriyor. Uygulamayı kapatıp tekrar açtığımda isimler geri geliyor. Bunun sebebi magisk manager midir?
Bende 12.0.4 var whatsaptan kişilere erişme izni filan herşeyş verdim başta herhangi bir sorunla karşılaşmadım su anda dediğin gibi kontrol et olmadıysa brnce whatsapp yi tekrar yükle

IboSRT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaom mi 9T Pro
Meslek
Çiftçi
Konular
3
Tekrar flashladim oldu teşekkürler

eranyum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
12.0.4 te hiçbir sorunla karşılaşmadım hatta 12.0.3 stabili kullanıyordum güncelleme yapmak için yükledim.Sorunsuz 3 4 gündür kullanıyorum
eu stable sürümlerinde global 12.2 (yani orjinal xiaomi romu, üstünde gelen) sürümü kullanılıyor. biliyorsunuz eu romlar aslında xiaomi'nin global romunun modifiye edilmiş halidir. global 12.2 sürümünde batarya performansı özellikle yoğun wifi kullanımında tatmin edici değildi. wifi ile alınan ekran süreleri 6-7 saate kadar düşebiliyor. eu stable romlarda aksayan bir taraf yok dediğiniz gibi ama ekran süresi yeterli değildi. ancak xiaomi global 12.3 sürümünün gelmesiyle ekran süresinde iyileşme oldu , özellikle global sürüm 12.3 kullanıp memnun kalan pek çok kimse var. eu stable romlara uzun süredir güncelleme gelmiyor o nedenle 12.2 'de kaldı. eu betalar ise miui 12.3 ile devam ediyor ve stable'a göre ekran süresi konusunda çok daha iyi diyebilirim

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61
Bende öyle düşümüyorum fakat stabillik açısından bence eu stabil daha avantajlı duruyor ondan dolayı beta sürümünü kullanmıyorum.Sürekli rom değiştirmekten gına gelmişti.Bu nedenle stabili tercih ettim.
eu stable sürümlerinde global 12.2 (yani orjinal xiaomi romu, üstünde gelen) sürümü kullanılıyor. biliyorsunuz eu romlar aslında xiaomi'nin global romunun modifiye edilmiş halidir. global 12.2 sürümünde batarya performansı özellikle yoğun wifi kullanımında tatmin edici değildi. wifi ile alınan ekran süreleri 6-7 saate kadar düşebiliyor. eu stable romlarda aksayan bir taraf yok dediğiniz gibi ama ekran süresi yeterli değildi. ancak xiaomi global 12.3 sürümünün gelmesiyle ekran süresinde iyileşme oldu , özellikle global sürüm 12.3 kullanıp memnun kalan pek çok kimse var. eu stable romlara uzun süredir güncelleme gelmiyor o nedenle 12.2 'de kaldı. eu betalar ise miui 12.3 ile devam ediyor ve stable'a göre ekran süresi konusunda çok daha iyi diyebilirim

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
Eu stable rom v12.0.5.0 yüklü pil süresi nedir göremiyorum. Global rom yüklüyken de aynı problem vardı MIUI 12'de. Sanırım Eu Stable Rom kendisi ayarlar kısmına bir ekleme yapmış ''EKRAN SÜRESİ'' şeklinde. Orada da gün gün vermiş. Orada verdiği süreler telefonun sanırım ekranının açık olduğu süreler. Telefonu %100 şarj sonrası%1 seviyesine gelene kadar takip edip kontrol ettiğimde yaklaşık 8 saat 10 dakika gibi bir süre verdi ekran süresini. Yaklaşık olarak 45 saatte toplam pil süresi geldi. Fakat şarjı nedense bana hızlı gidiyor gibi geldi. ( Ekran parlaklığı yarının altında, 45 saatlik sürede %70wifi,%30 mobil olmak üzere hep internete bağlı, telefon görüşmesi 40 dakika, yoğun olarak twitter ve opera tarayıcı kullanımı)
Sizce de pil ile ilgili bir problem var mı? Romu yükleyeli 2 gün olduğu çok fazlada uygulama kurup denemedim.

arguss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
poco f1
Konular
1
12.0.5 diye yukledik, ozellikler de 12.0.2 yaziyor :) neyse ben ilk defa bu romu kullaniyorum, miroom gibi otadan guncelleme aliyormu bu rom, alsa da direk yukleyebiliyormuyuz, yani kendi twrp ye atip hallediyor mu arkadaslar ?

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

messouth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
0
Telefonu aldığımdan beri global kararlı rom ile kullanıyordum(Miui 10 - Android 9). Kısa bir araştırmadan sonra Eu Stable V12.0.4.0.QFKCNXM denemeye karar verdim. Genel olarak çok hoşuma gitti fakat telefonun alt orta kısmında yatay bir çizgi var karanlık modda kullanırken çok rahatsız edici görünüyor. Bunu kaldırmanın bir ayarı var mı acaba?

Ekli dosyalar

• IMG_20201207_024420.jpg
    IMG_20201207_024420.jpg
    730 KB · Görüntüleme: 30
Üst Alt