MIUI 12 Mi 9T PRO / K20 PRO - Eu Stable Rom V12.0.6.0 QFKCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
Bu romu kullananlar memnun mu?
Stabilite ve batarya performansı globale göre ne farklari var? Nadir rom değiştiren biriyim karar aşamasındayım yardim please
Globale göre daha güzel arayüz vs vardır batarya olarak global daha iyidir yaklaşık yüzde 30 daha iyi dir global rom avantajı bu seçim sizin stabilite 2 side aynı sizi üzmez eu stabil garip bi şekilde bi tık daha iyi ama bunu günlük kullanımda fark etmek çok zor. kısaca batarya önemli ise global değilse eu stabili şidetle tavsiye ederim. Burdaki bataryadan kasıt örnek globalde 6 ila 7 saat ekran süresi alırsın bu eu stabilde 4 ila 5 saate düşer bu süreler benim kullanım şeklimde böyle oyun youtube sosyal medya hepsi var içinde ör 3 saat pubg 1 saat youtube arada tiktok chrome ve diğer uygulamalar eu stabil kullanıorum globalde 2 saat kadar daha fazla avantaj sağlar ama arayüz vs hoşuma gittiği için eu stabil kullanıorum.

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Stabilite ve batarya performansı globale göre ne farklari var? Nadir rom değiştiren biriyim karar aşamasındayım yardim please
Stabilliği ve özelleştirmeleri gayet güzel fakat batarya performansında ben de pek iyi iş çıkarmadı. Bu romu kurmak istiyorsanız tavsiyem 12.0.3.0'ü kullanmanız.

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Mi 9T PRO - K20 PRO
EU Stable Rom
Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kurulum Talimatları

[ Bootloader Kilidinizin Açık Ve Twrp Yüklü olması gerekmektedir ]
[ İşlemlere başlamadan önce Yedeklerinizi , Bilgisayara veya Usb Belleğe alınız ]

*Konuda yer alan Bağlantıları kullanarak,
* Eu Stable romu indiriniz .Magisk indiriniz.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatınız.
* TWRP ile Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayınız " Dalvik / Art Cache - Cache - System - Data '' Seçip , Swipe to Wipe yapınız.
** Farklı bir custom romdan geliyor iseniz veya,
*** İlk defa kurulum yapıyor iseniz Wipe -Format Data / Yes yapıp Reboot - Recovery ile Tam Temizlik yapınız.
* İndirdiğiniz Eu Stable romu cihazınıza aktarınız.
* TWRP ana menüsüne dönünüz, Install üzerine dokunun ve cihazınıza aktardığınız Eu Stable Rom Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Art dalvik / cache yapınız ve Reboot - Recovery yapınız.
* Cihazınız tekrar TWRP de açılacaktır.İndirmiş olduğunuz Magisk zıp dosyasını Twrp klasörüne kopyalayınız.
* TWRP / Install kısımından Magisk zıp dosyasını flashlayınız. Art dalvik / cache » Reboot - System yapınız.
* İlk Kurulum ortalama 5 dk kadar sürmektedir.
***Sabırlı olup bekleyiniz.

İndirme Bağlantıları

* <- Güncel Rom Linkleri
* /
* /
* /
* /

Bilgilendirme

*** / /

** Twrp ile Ota üzerinden güncelleme sorunu yaşayanlar için Buradaki Linkten Flashlayınız.

* Yeni güncellemeler geldiğinde konuya eklenecek ve güncellenecektir.
** İlk Kurulumu daima İngilizce olarak gerçekleştirmeniz de fayda vardır.
*Rom'u beğenmeyenler, almış olduğunuz TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki Romunuza geri dönebilirsiniz.
*Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
*Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni bilgilendirmeniz yeterlidir.

Hayırlı olsun
İyi Forumlar Dilerim
hocam merhaba orangeFox üzerinden romu kuracagımda format data yaptıktan sonra 5 wipe yapıp direk romu kurup reboot system yapsak olmuyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 9T PRO - K20 PRO
EU Stable Rom
Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kurulum Talimatları

[ Bootloader Kilidinizin Açık Ve Twrp Yüklü olması gerekmektedir ]
[ İşlemlere başlamadan önce Yedeklerinizi , Bilgisayara veya Usb Belleğe alınız ]

*Konuda yer alan Bağlantıları kullanarak,
* Eu Stable romu indiriniz .Magisk indiriniz.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatınız.
* TWRP ile Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayınız " Dalvik / Art Cache - Cache - System - Data '' Seçip , Swipe to Wipe yapınız.
** Farklı bir custom romdan geliyor iseniz veya,
*** İlk defa kurulum yapıyor iseniz Wipe -Format Data / Yes yapıp Reboot - Recovery ile Tam Temizlik yapınız.
* İndirdiğiniz Eu Stable romu cihazınıza aktarınız.
* TWRP ana menüsüne dönünüz, Install üzerine dokunun ve cihazınıza aktardığınız Eu Stable Rom Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Art dalvik / cache yapınız ve Reboot - Recovery yapınız.
* Cihazınız tekrar TWRP de açılacaktır.İndirmiş olduğunuz Magisk zıp dosyasını Twrp klasörüne kopyalayınız.
* TWRP / Install kısımından Magisk zıp dosyasını flashlayınız. Art dalvik / cache » Reboot - System yapınız.
* İlk Kurulum ortalama 5 dk kadar sürmektedir.
***Sabırlı olup bekleyiniz.

İndirme Bağlantıları

* <- Güncel Rom Linkleri
* /
* /
* /
* /

Bilgilendirme

*** / /

** Twrp ile Ota üzerinden güncelleme sorunu yaşayanlar için Buradaki Linkten Flashlayınız.

* Yeni güncellemeler geldiğinde konuya eklenecek ve güncellenecektir.
** İlk Kurulumu daima İngilizce olarak gerçekleştirmeniz de fayda vardır.
*Rom'u beğenmeyenler, almış olduğunuz TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki Romunuza geri dönebilirsiniz.
*Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
*Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni bilgilendirmeniz yeterlidir.

Hayırlı olsun
İyi Forumlar Dilerim
hocam format data, reboot recovery,5 wipe,romu kurdum,art dalvik,cache,reboot recovery,dfe magiski kurup,art dalvik,reboot system yaptım MIUI takılıp kaldı

Son düzenleme:

eranyum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
hocam merhaba orangeFox üzerinden romu kuracagımda format data yaptıktan sonra 5 wipe yapıp direk romu kurup reboot system yapsak olmuyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam format data, reboot recovery,5 wipe,romu kurdum,art dalvik,cache,reboot recovery,dfe magiski kurup,art dalvik,reboot system yaptım MIUI takılıp kaldı

ilk mesajdaki gibi yapsanız oluyordu. önce format data yapıp, reboot recovery... sonra 4 wipe ve rom kurulumu

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
ilk mesajdaki gibi yapsanız oluyordu. önce format data yapıp, reboot recovery... sonra 4 wipe ve rom kurulumu
aynen öyle yaptım hocam format data reboot recovery 4 wipe sonra rom ve DFE bu kadar bende böyle biliyordum açıklama çok karışık düzenleme yapılsa bari

Massaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erzan
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
2
Hocam bende çok sık rom değiştirmem. 11 aydır Eu stabil 11.0.5deyim.

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
aynen öyle yaptım hocam format data reboot recovery 4 wipe sonra rom ve DFE bu kadar bende böyle biliyordum açıklama çok karışık düzenleme yapılsa bari
Fastboot ile orjinal romu yükleyin sonra twrp kurup format data yes reboot recovery sonra romu yükleyin wipe lara falan gerek yok usta

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61
uzun pozlama ve vlog çekimi var mı bu srümde? Veya hangi sürümünde var?

Üst Alt