Eu Stable Rom v12.0.5.0 yüklü 3-4 gündür. Şu ana kadar gördüğüm hatalar:
-
AOD ekranında kesinlikle bir işlem yaptırmıyor. Bunun
çözümü için AOD Çözümü linkinde paylaşılan uyumlu sürümü indirip TWRP üzerinden yüklerseniz problem ortadan kalkıyor.
-
Kontrol Merkezinde, ''Yönü Kitle'' seçeneğini aktif etmedik diyelim ve telefonu yatay konumda tuttuk. Böyle bir durumda kontrol merkezi yatay konuma geçmiyor. Uygulamalarda yatay konuma geçiyor fakat kontrol merkezinde sabit kalıyor. Daha sonrasında nasıl düzeldi bilmiyorum ama ara ara kontrol merkezinde de yatay konuma geçtiği oldu.
-Bunun dışında Rom'dan mı kaynaklı bilmiyorum ama
Play Store'dan diyelim ki bir uygulama indirdiniz yüklediniz. Birkaç gün sonra o uygulama için güncelleme var deyip güncelleme ortaya çıkıyor. Yani diyelim siz 8 Aralıkta uygulamayı yüklediniz. Fakat uygulama belli bir zaman sonra 3 Aralıkta gelen güncellemeyi güncelleme var deyip karşınıza getiriyor. Sizlerde de böyle bir problem oldu mu?
-Pil konusunda da telefonu yoğun kullanmamama rağmen ilk kullanımda 8 saat 10 dakika/ 45 saat gibi bir süre almıştım. Fakat ikinci kullanımımda 6 saat 10 dakika/ 44 saat gibi bir ekran süresi geldi. %100 şarjdan %1 şarja kadar geçen sürede denedim.
1.Eu Stable Rom v12.0.4.0 sürümüne geçmek daha mı iyi bir pil performansı ve stabillik getirir?
2.Eu Stable Rom v12.0.4.0 ile v12.0.5.0 arasında ne fark var yani yeni sürümde neler eklenmiş bunu nereden görebiliriz?