- Adım
- Turgay
- Cihazım
- Mi 8 editio
- Konular
- 20
Note 10 pro içinde varmı yada çıkıcakmı aceba bide bu ios statüs barı baskabi roma yada eu roma kurabilirmiyim
Değişik pil simgeleri var.3dakika RG pil modu
Ne oluyor
Evet hocam ram kullanımı yükseldi. Birde anlamadığım şekilde telefon arka planda trafik basıyor gibi. Yedekleme vs zamanı da değil amaHocam kernelden değişiminden sonra ram kullanımında bir artış oldu mu sizde
Arka planda çalışan uygulama yok mesela şuan. Ama trafik basıyorEvet hocam ram kullanımı yükseldi. Birde anlamadığım şekilde telefon arka planda trafik basıyor gibi. Yedekleme vs zamanı da değil ama
Redmi K20 Pro Premium Edition cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eu, mi Room ve bu rom arasında batarya anlamında bir fark göremedim. Dolayısıyla stabil sürüm çıktığından beri bu romu kullanıyorum. En önemlisi yapımcısı bizden biri ve özelleştirmeler güzel. Sadece akıllı ağ ayarlarını bir türlü aktif edemedim denemediğim yöntem kalmadı hep hata verdi.Bende tekrardan romu flashladım,şu an romun kendi kernelini kullanıyorum , birkaç günlük kullanıcı deneyimime göre şarj konusunda çok bi fark görmedim kendi açımdan ama ram kullanımı normale dönmüş durumda
Escobar v1 olani indirebilirsiniz hocam.öncelikle bu paylaşım için sonsuz teşekkür ederim hocam verdiğiniz linklerde iki tane yaklaşık 2 gb boyutunda zip var hangisi rom yada tam olarak kurulum ne şekilde
wipe (system, data, cache, dalvik)Escobar v1 olani indirebilirsiniz hocam.