- Adım
- mustafa
- Cihazım
- Mi 13
- Meslek
- Eğitim Yöneticisi
- Konular
- 9
Evet aynen bugün denedim ben de, fiber internet var çalıştığım yerde saniyede 500-800 kb arası indiriyorken telefonla 2,5 - 3.0 mb hızında iniyor.Merhaba konuyla tam alakalı değil ama sourceforge.net ten dosya indirirken wifi hızım 50bit olmasına rağmen 500-600 kb/s şeklinde indiriyor cepten mobil internetten daha yüksek hızlara çıkıyor sizde de aynımı sebebi ne olabilir?
Ben bu telefona geçeli yaklaşık 3 hafta oldu mi Room kullanmadım. Eu beta kullandım. Bir haftaya yakındır bu romu kullanıyorum. Eu romdan eksi yanını görmedim bataryada. Yukarıda batarya kullanımı ile ilgili ekran görüntüsü paylaşmıştım. Ben bu romu çok sevdim açıkçası. Sadece akıllı ağ modunu kullanamadım hep hata veriyor. Benim için zaten önemli bir şey değil. Karar sizinMerhaba uzun süredir miroom beta kullanıyorum çok da memnundum 2 haftadır güncelleme gelmiyor son guncelemeden hiç memnun değilim batar perdormansi düştü bu rom nasıl kullanan arkadaşlar memnunmusunuz batarya performansından
MI 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buyrun hocam.ag ayarlarında sebeke secme yerınden ekran goruntusu atabılecek varmı acaba suan mı room kullanıyorumda 4.5g oncelıklı sadece 4 g sadce 3 g sadewce 2 g gibi 7-8 tane secenek var globalda 4 tane olması lazım bneım ıcın sadece 4 g olması gerekıyorda hızlı baglantı ıcın tşk ederım