Yardım Mi 9T Pro Isınma Sorunu

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29
Arkadaşlar pubgde en düşük ayarlarda oynamama rağmen telefonum çok ısınıyor bazende oyunda bir anda ekran takılıyor oyun donuyor kapatıp açmak gerekiyor geri girmiyor. 6 GB ramı olan cihazın ısınması beni hayli şaşırttı aynı cihazı kullanan arkadaşlar hiç ısınma olmadığını söylüyor eu beta rom kullaniyorum ama cihaz k20 pro olarak gözüküyor oyundada bazen dokunmatik hassasiyetliğini algilamiyor. Önerisi yada fikri olan varmı?

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
......
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Cevap ve önerilerinizi paylaşırken, slogan şeklinde değil, açık ve anlaşılır şekilde belirtmenin, çözüme yardımı olur. Lütfen Forum Kurallarımız'ı okuyup, kurallara riayet etmeye özen gösterin.
Forum Kurallarımız:
3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir.
3.13. Gereksiz mesaj atmak ve gereksiz -rep / +rep vermek yasaktır.
3.16. Konu içerisinde sadece konu başlığında belirtilen konunun tartışılması esastır. Farklı sorularınız varsa ilgili başlıklar altında sorun.

Son düzenleme:
Oyla:

MITHRIL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
1
Yüksek ihtimalle rom kaynaklıdır. Bende 9T Pro kullanıyorum. Rom olarak RevOS Beta kullanıyorum. Herhangi bir donma, takılma, ısınma vs. yapmıyor. Dokunmatikte de sorun yok. Romu değiştirdiğinizde sıkıntınız kalmaz sanırım.

İyi forumlar.

Oyla:

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Herhangi romun Beta 20.2.27 versiyonlardan sonra romlar bozuldu bende farkındayım CPU daima 30 un üstünde önceden 20 , 21 yiyor idi
geliştirici secenekelrinden oyun sürücü lyu bul pubg den oyun sürücüyü seç varsayılan olmasın az çok işe yarıyor birde oyun çok yoğun bu aralar malum virüs dolayısıyla sunucular şişti buda lag yapar ne sorunu yapar işlemci gecikmeler yaşar şuan durum bu

revosa gelince iyi rom ama eskide kaldı bu hafta yenisi cikicak :):)

Oyla:

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüksek ihtimalle rom kaynaklıdır. Bende 9T Pro kullanıyorum. Rom olarak RevOS Beta kullanıyorum. Herhangi bir donma, takılma, ısınma vs. yapmıyor. Dokunmatikte de sorun yok. Romu değiştirdiğinizde sıkıntınız kalmaz sanırım.

İyi forumlar.

Hangi romu önerirsiniz?

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
böyle güçlü işlemci ve 6gb rami olan bir telefonda oyunda donup kapatıp açmak zorunda kalınması normal değil. umarım sorununuz rom kaynaklıdır. eea global stabil kurup denemenizi tavsiye ederim. custom romlarda genelde ufak tefekte olsa ille buglar hatalar bulunuyor. globalde de sorun aynıysa donanımsal probleminiz olabilir.

Oyla:

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
böyle güçlü işlemci ve 6gb rami olan bir telefonda oyunda donup kapatıp açmak zorunda kalınması normal değil. umarım sorununuz rom kaynaklıdır. eea global stabil kurup denemenizi tavsiye ederim. custom romlarda genelde ufak tefekte olsa ille buglar hatalar bulunuyor. globalde de sorun aynıysa donanımsal probleminiz olabilir.

Hocam gerçekten bende şaşırıyorum fakat cihazda donanımsal sıkıntı olarak problemler var. Ekranda mesela birşey izlerken değişik renkler çıkıyor rom attılar ettiler fakat o sorun hala düzelmedi.

Oyla:

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Hocam gerçekten bende şaşırıyorum fakat cihazda donanımsal sıkıntı olarak problemler var. Ekranda mesela birşey izlerken değişik renkler çıkıyor rom attılar ettiler fakat o sorun hala düzelmedi.
Hocam bu durum oto parlaklık açıkken oluyor genelde birde renk uyumu otomatikte ise bazen hdr a geçiyor renkler soluklasiyor gibi gozukuyor

Oyla:
Üst Alt