Yardım Mi 9T Pro Isınma Sorunu

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29
Arkadaşlar pubgde en düşük ayarlarda oynamama rağmen telefonum çok ısınıyor bazende oyunda bir anda ekran takılıyor oyun donuyor kapatıp açmak gerekiyor geri girmiyor. 6 GB ramı olan cihazın ısınması beni hayli şaşırttı aynı cihazı kullanan arkadaşlar hiç ısınma olmadığını söylüyor eu beta rom kullaniyorum ama cihaz k20 pro olarak gözüküyor oyundada bazen dokunmatik hassasiyetliğini algilamiyor. Önerisi yada fikri olan varmı?

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29
Hocam bu durum oto parlaklık açıkken oluyor genelde birde renk uyumu otomatikte ise bazen hdr a geçiyor renkler soluklasiyor gibi gozukuyor

Yok hocam soluklasma gibi birşey değil bu

Oyla:

kadoness

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadobey
Cihazım
Redminote9s
Konular
0
Aynı sorun bende de var. Bir çok rom denedim ama düzelmiyor malesef. Cihaz ısındığında pubg gibi birden fazla parmakla aynı anda dokunduğunuz oyunlarda dokunmatikte yavaşlama ve birden hızlanma gibi dalgalanmalar oluyor. Forumda Mi 9 kullanan arkadaşlar da aynı sorunun olduğunu belirtiyor.

Oyla:

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29
Aynı sorun bende de var. Bir çok rom denedim ama düzelmiyor malesef. Cihaz ısındığında pubg gibi birden fazla parmakla aynı anda dokunduğunuz oyunlarda dokunmatikte yavaşlama ve birden hızlanma gibi dalgalanmalar oluyor. Forumda Mi 9 kullanan arkadaşlar da aynı sorunun olduğunu belirtiyor.

Bende dokunmatikte yavaşlama oluyor mesela 1 sn algılamıyor gibi oluyor cihazda en düşük ayarda bile çok ısınıyor

Oyla:
Üst Alt