Sohbet Mi 9T Pro imei

Kesici0247

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
2
Babada açılıyor dedi aldığım yer ama, bu konuda çok bilgili oldukları imajı vermediler. Büyük ihtimalle biz 2 hattı actirmaua gidince öğrenecekler açılmadığıni :)
Ben birinden duydum kullanılmayan çift hatlı telefonun IMEI buna geçerse acilirmis ki kendinde onu diyende mi9 se var actirmis

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
arkadaşlar malum yolla ben 50 tl ye yaptırdım tek sime açıldı şebeke sorunuda yaşamadım. TWRP ile yaptı sonra orjinal kendi ayarlarından miui 11 e yükselttim beni TWRP ye attı güncelledi.

sonra cihazımdan TWRP silindi orjinal tek hattı cihaz oldu. Tek korkum sıfırlarsam imai gider mi bilmiyorum aradım abi denemen lazımgiderse getir yine düzeltirim dedi.

Kesici0247

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
2
Mi 9 se de çift hat açıliyor zaten :)
Tüh be nabcaz abi
Mi 9 se de çift hat açıliyor zaten :)
Abi acil cevap verirsen sevinirim bu telefona mesaj gelmeden hani kapancak diye ondan önce IMEI atılmaz mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır değil eğer tek hat olsaydı 1. Kapandıktan sonra 2.sine takıp 4+4 toplam 8 ay kullanmış olurdun çift hat kullanacaksan 4 ay süren var demektir
Mesaj gelmeden hani kapancak diye o mesaj gelmeden evvel cihaza IMEI atılmıyor mu illa o gelmesi mi lazm

Son düzenleme:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Tüh be nabcaz abi

Abi acil cevap verirsen sevinirim bu telefona mesaj gelmeden hani kapancak diye ondan önce IMEI atılmaz mi

Mesaj gelmeden hani kapancak diye o mesaj gelmeden evvel cihaza IMEI atılmıyor mu illa o gelmesi mi lazm

Her daim imei atılabilir

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Tüh be nabcaz abi

Mesaja gerek yok her daim atılabilir.
T pro da tek sim aktif olur :)

Üst Alt