Yardım Mi 9T Pro Imei ve Rom Sorunu

Stopper

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Kayıtsız olan cihazımı eski telefonumun imeisini atmak istedim. Ilk olarak twrp uzerinden imei silme kodlarini yazarak imeiyi sildim daha sonra resetleme islemi yaparken sistemi sildim yanlislikla, su an flash tool programi uzerinden tekrar orjinal rom yukleme yaptigim her seferde telefon aciliyormus gibi oluyor ama acilamadan hemen ekrandan dönme isareti cikarak kendini recovery ekranina atiyor surekli, rom yukleyip magiskle root atmak istedigimde her romda orjinal veya custom acilmama surekli kapanip acilma hatasi oluyor

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Kayıtsız olan cihazımı eski telefonumun imeisini atmak istedim. Ilk olarak twrp uzerinden imei silme kodlarini yazarak imeiyi sildim daha sonra resetleme islemi yaparken sistemi sildim yanlislikla, su an flash tool programi uzerinden tekrar orjinal rom yukleme yaptigim her seferde telefon aciliyormus gibi oluyor ama acilamadan hemen ekrandan dönme isareti cikarak kendini recovery ekranina atiyor surekli, rom yukleyip magiskle root atmak istedigimde her romda orjinal veya custom acilmama surekli kapanip acilma hatasi oluyor
Efs bloklarını sildiğiniz için telefon sistemi tamamlayıp açılmıyor. İlk önce fastboot Mode alın. Sonra twrp kurun. Sonrasında twrpden aldığınız yedeği tekrar yükleyin. Sonrasında açılır. Ancak yedek almadiysaniz uzman müdahalesi gerekir

Stopper

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yedek alma islemi yapmamistim

Stopper

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendisine mesaj attım bekliyorum, tesekkurler size de

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
sorunsuz şekilde halledilmiştir sorunu iyi akşamlar dilerim :)

Üst Alt