Yardım Mi 9t Pro IMEI sorunsalı

Xelim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
12
Merhabalar
Hayatımda ilk defa Xiaomi marka telefon kullanmaya an itibari ile başlamış bulunmaktayım. LG G7 cihazımı satarak Mi 9t Pro satın aldım. Telefonu aldığım yer kayıtlı olduğunu ama mi hesabını açtıktan 1 hafta sonra işleneceğini soyledi. Şuan IMEI sorguladığımda iki sim de kayıtsız olarak gözüküyor. Acaba adamın dediği gibi 1 hafta sonra işlenecek mi? Yoksa kayıtsız sadece 4 ay kullanabileceğim bir telefon mu kakalandı bana?

ddssaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Meslek
Doktor
Konular
7
ortalama 4 ay sürüyor her bir sim herhangi bir sayaç yok diye biliyorum

Oyla:

Aybin.Kilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aybin Kılıç
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Elektrik Teknisyen
Konular
10
Başvuru nasıl yapılıyor hocam
Mi unlock kuracaksınız pcye. Telefon da açtığınız hesapla giriş yapın programa.

Telefon hakkında kısmına gidip android ana band sürüme 7-8 kez basın. Geliştirici modu açılacak. Ayarlara geliştirici yazın ve geliştirici moduna gidin. Orada bootloader kilidi açma seçeneğini tıklayın. Sonra cihazı fastboot moduna alıp pcye bağlayın. Program zaten sizi yönlendirecektir.

Oyla:

Xelim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
12
Herşey için hepinize çok teşekkür ederim. Tekrardan mutlu oldum bu kadar yardımsever bir aileye katıldığım için

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Herşey için hepinize çok teşekkür ederim. Tekrardan mutlu oldum bu kadar yardımsever bir aileye katıldığım için

Hatalı bilgi ve yanlış işlem olmaması için bir teyit etmek istiyorum hocam. Cihazınızı nereden satın almıştınız?

Oyla:

cepfaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
necip
Cihazım
mi9
Konular
4
mi 9t pro 2600 liraya aldım. bootloder için bir hafta sim takıp kullanmam gerekiyormuş. açtırdıktan sonrasında imei işlemi nasıl yapılıyor? bilgisi olan var mı?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
mi 9t pro 2600 liraya aldım. bootloder için bir hafta sim takıp kullanmam gerekiyormuş. açtırdıktan sonrasında imei işlemi nasıl yapılıyor? bilgisi olan var mı?

Ya aldığınız yere götüreceksiniz ya da onlar uzaktan bağlantı ile imei işlemi yapacaklar.
Bu zaman zarfında güncelleme veya telefonu sıfırlama yapmayın ve Bl kilit açıldığında telefon sıfırlanacak ona göre önemli dosyalarınız olursa yedek alın pc'ye.

Oyla:

cepfaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
necip
Cihazım
mi9
Konular
4
Ya aldığınız yere götüreceksiniz ya da onlar uzaktan bağlantı ile imei işlemi yapacaklar.
Bu zaman zarfında güncelleme veya telefonu sıfırlama yapmayın ve Bl kilit açıldığında telefon sıfırlanacak ona göre önemli dosyalarınız olursa yedek alın pc'ye.
aldığım yere götüremem neyse uzaktan yaptıracaz artık :)

Oyla:

ulasarikan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ulaş
Cihazım
xiami mi 8
Konular
0
Bende İstanbul'dan almıştım mi 9t pro telefonumu. Geçtiğimiz hafta uzaktan bağlantı ile imei işlemi yapıldı. Tabi işlemden önce, eu beta, twrp ve magisk root kurmuştum. Şimdilik bi sıkıntı yok. Yanlız atılan imei timmo x7 marka bir telefona ait. Bu telefonda piyasada 180-200 tl lik bir cihaz. Bu telefonun imei'si olması 4g yi etkiler mi acaba?

Oyla:
Üst Alt