Yardım Mi 9t Pro IMEI sorunsalı

Xelim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
12
Merhabalar
Hayatımda ilk defa Xiaomi marka telefon kullanmaya an itibari ile başlamış bulunmaktayım. LG G7 cihazımı satarak Mi 9t Pro satın aldım. Telefonu aldığım yer kayıtlı olduğunu ama mi hesabını açtıktan 1 hafta sonra işleneceğini soyledi. Şuan IMEI sorguladığımda iki sim de kayıtsız olarak gözüküyor. Acaba adamın dediği gibi 1 hafta sonra işlenecek mi? Yoksa kayıtsız sadece 4 ay kullanabileceğim bir telefon mu kakalandı bana?

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
Selam mi9t pro kullanıorum malum işlemden sonra şebek 4g gözükmesine rağmen telefon 3g gibi gibi indirme yapıor sebebi nedir bilen varmı
son bir iki haftadır özellikle t. telekom bağlantı yavaşlığo söz konusu. repair ile alakaöı değil. orjinal imei cihazla repairli cihaz bemzer sonuçlar veriyor çoğu zaman

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
xiaomi'de zaten çoğu bant yok hocam.o yüzden oluyor bu sorunlar.samsung ve apple nerdeyse tüm bantları koyuyor ama xiaomi 4 yada 5 bant koyuyor,amiral gemilerine bile.

Oyla:

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
son bir iki haftadır özellikle t. telekom bağlantı yavaşlığo söz konusu. repair ile alakaöı değil. orjinal imei cihazla repairli cihaz bemzer sonuçlar veriyor çoğu zaman
Telefon vodafone bnmkisi 3g indirme hızı 4g den iyi çıktı garip bi şekilde hemde tam 2 katı iyi çıktı hız testinde 4g de 2ila 3 görürken 3g de 7 ila 8 çıktı download hızı bu testi 3 kere yaptım ayrı ayrı hepsinde de 3g 2 katı daha iyi çıktı
Evde az çekiomuş bi tık dışarda 40 download 20 upload gördü sorun yoktur süper herşey vodafone ile devam

Son düzenleme:
Oyla:

mert25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert25
Cihazım
xiaomi mi6
Meslek
Öğretmen
Konular
32
mi9t pro da imei atılınca 9se de olduğu gibi band 20 gidiyor mu?

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
arkadaşlar mi 9t pro cihazıma bende imei repair yapmak istiyorum. yalnız bugün twrp ye kadar geldim sonrasında bootloop oldu mi flash ile global yükleyip ardından miui 11 e güncelledim. başta baya korktum bozuldu diye :) varmı uzaktan bağlanıp imei atabilecek olan eski telefonumun imeisini atabilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim. özelden yada buradan yazabilirsiniz

Oyla:

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
xiaomi'de zaten çoğu bant yok hocam.o yüzden oluyor bu sorunlar.samsung ve apple nerdeyse tüm bantları koyuyor ama xiaomi 4 yada 5 bant koyuyor,amiral gemilerine bile.

hocam bence durum turktelekom ile alakalı örnek vericek olursam; redmi note 7 kullanan arkadaşım tt hattı ile okul içinde telefonu zor çekiyordu daha sonra turkcell'e geçti bi sorunu kalmadı

bn mi 9 kullanıyorum turkcell hattım imei repair işlemi görmesine rağmen tr kayıtlı mi 9 turkcell hatlı cihazdan daha çok hız alıyorum şebeke konusun'da aynı bağlantı problemi hatta bağlı yani

Oyla:
Üst Alt