- Adım
- Limon
- Cihazım
- Poco X6 Pro
- Konular
- 131
anladım sade bir rom istiyorsanız özellikleri full Türkçe olan crDroid ve Havoc var tavsiye ederimTabiki de bakıp inceliyorum. Sadece siz yazdınız diye cevap verdim sizebir gözüm orda yani.
Hocam performans ve şarj konusunda sıkıntı çıkarmayan bir rom.Cevabınız için teşekkür ederim.
Peki neden?
Ve ayrıca gönderdiğiniz ss de sekme butonlarının ayriyetten şekilleri var ben eu betada böyle bişeyle karşılaşmadım.
Hımm sanırım siz betayı önermiyorsunuz.Hocam performans ve şarj konusunda sıkıntı çıkarmayan bir rom.
Sekme butonları tasarladığım tema hocam şubat ayı içerisinde yayınlayacağım.![]()
Önermiyorum değil hocam, her hafta rom yüklemek ve azda olsa hatalar yüzünden telefonu yormaya gerek yok diye düşünüyorum.Hımm sanırım siz betayı önermiyorsunuz.
Keşke bir de şu çözemediğim uygulama (kamera vb.) açılış hızlarına bir çözüm bulabilsem.![]()
Hocam AOSP rom seviyorsanız Resurrection Remix tavsiyemdir hala android 10 güncellemesi almakta ve android 11 en hatasız duruma gelene dek android 10 güncellemelerine devam edeceği söyleniyor geliştiricileri tarafından ve bir ton özelleştirmesi mevcut tabiki özelleştirmeleri ingilizce ama hepsine zamanla aşina olmaktasınız. Birde android 11 isterseniz ArrowOs öneririm hem sadeliği hemde vanilla varyantı ile güzel ekran süresi vermekte tabiki özelleştirmelere takıntınız yok iseİyi geceler.
Şuanda Xiaomi.eu beta 21.1.20 son sürümü temiz kurulumlu kullanıyorum;
Fakat özellikle kamera uygulaması ve diğer bazı uygulamalar çok geç açılıyor. Otomatik başlat seçeneği tüm uygulamalar dahil kapalı. AI önyükleme kapalı.
Xiaomi.eu beta dışında, daha iyi pil daha iyi hız daha iyi stabilite var diyebileceğiniz bir rom var mıdır?
Cevabınız için teşekkürler. Arrow os gayet güzel fakat hiç ama hiç özellik yok nerdeyse. Belli başlı olmazsa olmazlarım var sadece o da bir elin parmaklarını geçmez aslında.Hocam AOSP rom seviyorsanız Resurrection Remix tavsiyemdir hala android 10 güncellemesi almakta ve android 11 en hatasız duruma gelene dek android 10 güncellemelerine devam edeceği söyleniyor geliştiricileri tarafından ve bir ton özelleştirmesi mevcut tabiki özelleştirmeleri ingilizce ama hepsine zamanla aşina olmaktasınız. Birde android 11 isterseniz ArrowOs öneririm hem sadeliği hemde vanilla varyantı ile güzel ekran süresi vermekte tabiki özelleştirmelere takıntınız yok ise![]()
yetersiz değilde stock rom olması daha iyi gibi twrp ile falan uğraştırmıyorNeden böyle düşünüyorsunuz ?
Xiaomi.eu betayı yetersiz mi buluyorsunuz ?