Yardım Mi 9t pro için eu rom mu global rom mu?

buraksim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU stabil 12.0.6
Telefon Modeli
Mi 9t Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar,

şuan mi 9t pro cihazımda eu stabil 12.0.6 kullanıyorum.
Yeni güncelleme olan eu stabil 12.5.1 geldi ve android 11e yükseldi.
Ancak hem uygulamalar yavaş açılmaya başladı hem de kullandığım youtubemusic uygulaması bildirim ekranında açık kalıyor. Kapatsam da sonradan geri geliyor. Bu 2 problem yüzünden eu stabil 12.0.6'ya geri döndüm.
Açıkçası android 11 varken hem android 10 kullanmak durumunda kalmak ve android 11i verimli kullanamamak can sıkıyor.

Sorularım:
1-Stabil global 12.5.1 kullanan kişilerde bu bahsettiğim sorunlar var mı?
2-Eu'dan global'e geçmemi önerir misiniz?

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
45
Büyük ihtimâl herkeste sorunlar var.Aynı son sürümlerde büyük ihtimâl aynı yavaşlık olacak.Kasma ve yavaşlıktan kurtulmak için AOSP rom denemenizi öneririm.

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Global romda hız konusunda sorun yok. Eu da yavaşlık olması normal.
Globale geçmenizi öneririm. Zaten bunlar son sürümler. Cihaz artık android 12 de almayacak.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Eu rom artık eskisi gibi değil hocam maalesef. Bende 12.0.6 kullanıyorum ve aslına bakarsanız bende hiç memnun değilim. İlk fırsatta farklı bir roma geçmeyi düşünüyorum.

Oyla:

buraksim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
6
Büyük ihtimâl herkeste sorunlar var.Aynı son sürümlerde büyük ihtimâl aynı yavaşlık olacak.Kasma ve yavaşlıktan kurtulmak için AOSP rom denemenizi öneririm.
AOSP 'yi ilk defa duydum hocam, öneriniz için teşekkür ederim ama muhtemelen denemeyeceğim onu

Global romda hız konusunda sorun yok. Eu da yavaşlık olması normal.
Globale geçmenizi öneririm. Zaten bunlar son sürümler. Cihaz artık android 12 de almayacak.
Global 12.5.1 mi kullanıyorsunuz şuan? Ve bahsettiğim youtube music uygulamasının bildirim panelinde açık kalması, kapatılsa da sonradan geri gelmesi problemi var mı veya youtube'da?

Eu rom artık eskisi gibi değil hocam maalesef. Bende 12.0.6 kullanıyorum ve aslına bakarsanız bende hiç memnun değilim. İlk fırsatta farklı bir roma geçmeyi düşünüyorum.
12.0.6'dan şikayetim yok ama android 11 varken 10 kullanmak durumunda kalmak kötü maalesef, bende bu yüzden alternatif olarak global'e bakıyorum ama aynı problemler var mı yok mu bilmiyorum. Veya Eu ile global arasında bariz hangi farklar var net bilmiyorum :/ Cevabınız için teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt