Yardım Mi 9T Pro Bootloader Kilidi

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Rom
Telefon Modeli
Mi 9T Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar telefonu 5 gün önce aldım 8 gün sonra Bootloader kilidi açılacağını soylediler. Bootloader kilidi açılınca ne gibi farklılıklar oluyor. Ve birde hassasiyet düşüklüğü var gibi dokunmatikte bu genelde pubg oynarken oluyor algilamiyor gibi game turbodan hassasiyet ayarlarını fulledim ne yaptıysam sorun çözülmedi aramızda bu sorunu yaşayan varmı grafik ayarlarini akıcı asirida oynuyorum kayma yapiyor gibi yağ gibi akması gerekirken. Yardımlarınızı bekliyorum bu sorundan bazı kişiler müzdaripler ne gibi çözümle bu sorun ortadan kalkar.

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilit açıldıktan sonra Custom romları deneyebilirsiniz hocam. Forum içerisinde kısa bir araştırma yaparak bir çok sonuca ulaşabilirsiniz.

Rom kurmayı bilmiyorum hocam bunun başka bi çözümü yokmu

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
İlla rom kurucaksiniz diye bir durum yok hocam . Bootloader kilidi açık şekilde hiç bir şey yapmadan da kullanabilirsiniz.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam eu rom kullanıyorum ve yazmış olduğunuz durumla hiç karşılaşmadım. Kilidiniz açıldıktan sonra yükleyip sizde gözlemleyebilirsiniz hocam. Tabi bundan önce fabrika ayarlarına dönerek aynı rom üzerinde tekrar bakabilirsiniz. Ama BL kilidinizin süresi tekrar başa dönebilir. Benim tavsiyem kilidiniz açıldıktan sonra bakmak.

Oyla:

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29
Hocam eu rom kullanıyorum ve yazmış olduğunuz durumla hiç karşılaşmadım. Kilidiniz açıldıktan sonra yükleyip sizde gözlemleyebilirsiniz hocam. Tabi bundan önce fabrika ayarlarına dönerek aynı rom üzerinde tekrar bakabilirsiniz. Ama BL kilidinizin süresi tekrar başa dönebilir. Benim tavsiyem kilidiniz açıldıktan sonra bakmak.

Eu rom + yada -leri neler oyun performansı nasıl dokunmatik hassasiyeti ne durumda?

Oyla:

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Arkadaşlar telefonu 5 gün önce aldım 8 gün sonra Bootloader kilidi açılacağını soylediler. Bootloader kilidi açılınca ne gibi farklılıklar oluyor. Ve birde hassasiyet düşüklüğü var gibi dokunmatikte bu genelde pubg oynarken oluyor algilamiyor gibi game turbodan hassasiyet ayarlarını fulledim ne yaptıysam sorun çözülmedi aramızda bu sorunu yaşayan varmı grafik ayarlarini akıcı asirida oynuyorum kayma yapiyor gibi yağ gibi akması gerekirken. Yardımlarınızı bekliyorum bu sorundan bazı kişiler müzdaripler ne gibi çözümle bu sorun ortadan kalkar.

Dqkunmatik hassasiyeti için bootloader kilidi açmaya gerek yok çözüm cihazın ayarlarında, Cihaz üzerinde bu ayarı full açın ek ayarlar>dil ve giriş>kalvye, mause dokunmatik alan

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29
Dqkunmatik hassasiyeti için bootloader kilidi açmaya gerek yok çözüm cihazın ayarlarında, Cihaz üzerinde bu ayarı full açın ek ayarlar>dil ve giriş>kalvye, mause dokunmatik alan

Yaptım hocam ilkte işe yaradı gibi gözüktü fakat yine oyundayken hassasiyet ayarı bozuluyor kayma yapıyor ağırlaşıyor

Oyla:

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Yaptım hocam ilkte işe yaradı gibi gözüktü fakat yine oyundayken hassasiyet ayarı bozuluyor kayma yapıyor ağırlaşıyor

Geliştirici ayarlarını aktif edin ve bu ayarları 0,5 ile değiştirin Pencere Animasyonları ve altındaki ayarlar

Oyla:

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29
Geliştirici ayarlarını aktif edin ve bu ayarları 0,5 ile değiştirin Pencere Animasyonları ve altındaki ayarlar

Bu ayarları yaptıktan sonra hassasiyet duzelirmi hocam

Oyla:
Üst Alt