Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Stoya hocam Merhaba
Mi 9 Lite pixel exp.romdan format data ile Eu beta Android 11 e geçiş yaptım.Şimdi twrp deki dosyalar falan agjkl5u79p+jhg9o7 gibi gözüküyor tekrar format data mı yapmak gerek yoksa başka bir çözümü var mı? Teşekkürler
Ustadlar daha detaylı cevap verecektir ancak ben birkaç cümle yazayım. Neredeyse tamamı Türkçe. Göze çarpan bir sorunu yok. Son derece akıcı neredeyse sıfır hata. Ekran süresi de benim denediklerim arasında en iyisi diyebilirim.
Ustadlar daha detaylı cevap verecektir ancak ben birkaç cümle yazayım. Neredeyse tamamı Türkçe. Göze çarpan bir sorunu yok. Son derece akıcı neredeyse sıfır hata. Ekran süresi de benim denediklerim arasında en iyisi diyebilirim.
bu magiskle ilgili az önce bi güncelleme geldi, twrp den flashladım.. magiskin sadece yükleyip kaldırma kısmını biliyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi.. bayaa bi araştırdım forumda ama pek beceremedim, viperandoid falan yüklüyorum olmuyor, görselde ki gibi airaudio yükledim mesela ama nereye yükledi sadece download klasöründe bişeyler var....
Kısacası bu magisk sadece 3 5 faydalı program yüklemek için mi kullanılıyor ya da (ki modül listesinde adaway, youtube vanced falan da yok bende) tam olarak ne işe yarar acaba.. safety net dediğimiz şey nedir mesela...
Telefonda magisk kullanmadan da vanced manager vs. apk leri yükleyebiliyoruz, magiskle neler yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.. not; magiskle ilgili forumda yazılanları okudum
ANXCamera uygulaması normal arka kameraların herhangi birinden fotoğraf çektiğinde ana sayfaya atıp kapanıyor. Ön kamera ile yapılan çekimlerde bu olmuyor. Bu roma uygun Google Camera uygulaması var mıdır? Rom'un kendi kamera uygulamasından daha mı iyidir acaba?