Pardon hocam, yazmadım farzedelim bizİlk sayfayı okuyup bu soruyu sormadiniz umarım![]()
ANXCamera uygulaması normal arka kameraların herhangi birinden fotoğraf çektiğinde ana sayfaya atıp kapanıyor. Ön kamera ile yapılan çekimlerde bu olmuyor. Bu roma uygun Google Camera uygulaması var mıdır? Rom'un kendi kamera uygulamasından daha mı iyidir acaba?
Yukarıda anlatmıştım hocam, kamera kapanması ile ilgili.Ayarları aşağıdaki gibi bir yapıp deneyebilir misiniz?
serkaon Heisenberg45
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Herkese merhaba,
Bu roma geçiş yaptım ama güncellemeleri denetle dediğimde "Güncelleme kontrol başarısız oldu. Lütfen internet bağlantınızı kontrol ediniz yazıyor."
Bunu düzeltmenin yolu yok mudur? Güncelleme geldiğinde bildirim alamazsak sürekli yeni güncelleme var mı diye forumları mı gezmek gerekiyor.
Device Watermark'ı kaldırınca sorun çözüldü. Çok teşekkür ediyorum. Google Camera'yı da kurdum o daha iyi gerçi sanırım. Yine de her ikisinin de çalışması güzelYukarıda anlatmıştım hocam, kamera kapanması ile ilgili.
GCam için linkteki konuyu inceleyebilirisiniz.
Gcam - Mi 9T Pro - K20 Pro Google Kamera Sürümleri
Device Watermark'ı kaldırınca sorun çözüldü. Çok teşekkür ediyorum. Google Camera'yı da kurdum o daha iyi gerçi sanırım. Yine de her ikisinin de çalışması güzel
Bu arada Google Fotoğraflar kullanıyorum normalde. Rom'un kendi galeri uygulaması Gallery Go sanırım. Fotoğraflar uygulaması ile bağlantı da kuruyor ama hangisini varsayılan olarak kullanmak gerekir acaba?