Rom Mi 9T Pro BLİSS v12.12 Aosp Rom (VİDEO)

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 413
  • Görüntüleme 34K

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Sözlerimi şahsi algilamayiniz sakın. Lakin insanlar 2 satır okumaktan imtina ettigi için emek verenleri biktirmamak gerektiği kanısındayım. Yeni romunuz hayırlı olsun,umarım sorunsuz ve keyifli kullanimlariniz olur.

Aynen bu durumu yaşıyoruz rom konusu açınca :(

Bütün rom konularımda adım adım anlatıyorum, yazıyorum mümkünse video çekip ekliyorum ama kırmızı yazı kısmı karşıma çıkıyor bu seferde :)

30 sayfa oldu hala TR dil var mı diye soran oluyor ? İlk sayfa da ekran görüntüsüne baksa görecek ama kim bakacak,kim okuyacak.... (genele söylüyorum/yazdım)

Son düzenleme:

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
Arkadaş özelinde söylemiyorum ama zaten romun konusu altındakiler okunduğunda sorulacak soruların çoğu sorulmuş ve cevaplanmış oluyor ancak 3 4 sayfa okunmadan tak diye girip soru soruluyor. Ben bile soruyu görünce sıkılıyorum, cevaplamaya üşenmeyen arkadaşlarda da sağlam sabır var.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bayfat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi9t pro
Konular
0
Stoya hocam, bu romda ekran donmaları oluyor, sadece durum çubuğu çalışıyor. telefonu yeniden başlatmayınca da düzelmiyor. genel ayarlarla falan oynamadım, normal yapılması gereken özelleştirmeler... bu konuda bi tavsiyeniz var mı.. rom u çok beğeniyorum ama u sıkıntıyı aşamadım..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stoya hocam, bu romda ekran donmaları oluyor, sadece durum çubuğu çalışıyor. telefonu yeniden başlatmayınca da düzelmiyor. genel ayarlarla falan oynamadım, normal yapılması gereken özelleştirmeler... bu konuda bi tavsiyeniz var mı.. rom u çok beğeniyorum ama u sıkıntıyı aşamadım..
bu arada forumda ki 33 sayfayı da okudum, bi kaç arkadaş da bu durumdan bahsetti ama net bi çözüm sunan olmadı

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

bu arada forumda ki 33 sayfayı da okudum, bi kaç arkadaş da bu durumdan bahsetti ama net bi çözüm sunan olmadı

Genelde bu sorun olmayıp 3-5 kişi de oluyorsa demek ki yaptığınız bir özelleştirmeden dolayı olabilir,onu da benim bilmem mümkün değil shake~~

Müsait bir zamanda sıfırdan kurulum yapın...

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
6

Hocam ben normalde 12.0.3 vendoru ile kurulum yapıyordum. Uninvited hocam başka bir konuda 9t pro için 12.0.1 onerildigini söyleyince o şekilde kurulum yaptım ancak bahsettiğiniz sorunu aynen yaşadım. Tekrar 12.0.3 ile kurulum yaptım ve önceki denemelerimde bu sorunu yasamadigim gibi şimdi de yaşamıyorum. Bir deneyin isterseniz.

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
12.0.2 için daha iyi yorumları vardı.

ademsahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem ŞAHİN
Cihazım
Mi Band 4
Konular
42
Bu rom ne sıklıkla güncelleniyor bir de şu ota güncelleme kontrolü yaparken verdiği bir hata var onu çözmenin yolu yok mu ?

bayfat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi9t pro
Konular
0
Hocam ben normalde 12.0.3 vendoru ile kurulum yapıyordum. Uninvited hocam başka bir konuda 9t pro için 12.0.1 onerildigini söyleyince o şekilde kurulum yaptım ancak bahsettiğiniz sorunu aynen yaşadım. Tekrar 12.0.3 ile kurulum yaptım ve önceki denemelerimde bu sorunu yasamadigim gibi şimdi de yaşamıyorum. Bir deneyin isterseniz.
tamam teşekkür ederim, bi deneyim..

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
6
Bu rom ne sıklıkla güncelleniyor bir de şu ota güncelleme kontrolü yaparken verdiği bir hata var onu çözmenin yolu yok mu ?
Güncelleme gelirse artik muhtemelen android 11 için gelecektir. O durumda da zaten temiz kurulum yapmanız daha sağlıklı olacaktir. Bu yüzden güncelleme konusuna takılmayın bence.

12.0.2 için daha iyi yorumları vardı.

Ben 12.0.2 ile de denemiştim,12.0.3 ten de memnunum üstad. Belki belli başlı farklar vardır ama ben basit bir kullanıcı olarak hiçbir fark hissetmedigimden bunu tercih etmiştim. Şimdilik hiç sorun yaşamadım.

ademsahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem ŞAHİN
Cihazım
Mi Band 4
Konular
42
EU Beta kurmuştum daha sonra EU Stabile geçtim mikrofon sıkıntısı nedeniyle root olmadan Bliss kurmak istiyorum ancak tüm aşamaları başarılı bir şekilde geçmesine rağmen yeniden başlatınca recovery ekranına geri atıyor. Neden olabilir? Rootsuz bir şekilde Bliss kurup onunla devam etmek istiyorum.

Üst Alt