Rom Mi 9T Pro BLİSS v12.12 Aosp Rom (VİDEO)

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 413
  • Görüntüleme 33K

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
45
Eyvallah Hocam bildiklerim/okuduklarım kadarıyla cevaplamaya/yardımcı olmaya çalışmaya çalışıyorum.

Cihazınız galiba 9T Pro ben şahsen Official sürümünü öneririm. Çünkü diğerine geliştirici destek vermiyor ve sorun olunca çözümler zor üretiliyor.

Vendor Fw (donanımların yazılımlarını ifade eder)

GApps (Google hizmetleri için gerekli. Yüklemezseniz en basitinden Google Play cihazınızda bulunmaz ve uygulama yüklemekte güncellemekte sıkıntı çekebilirsiniz.) Bu sürümde YouTube Vanced gömülü geliyor.

Güncel Global Romlarda değilseniz vendor fw kurmanız gerekli. Çünkü custom romlarda vendorlar yamalanıp geliyor, sistem gereksinimlerini karşılamıyor ve AOSP rom yüklerken hata veriyor.

Bir problem olmadığı sürece Sürekli güncellemenize gerek yok, yeni AOSP Rom kurarken en güncelleri veya geliştiricinin önerilerini kurmanız yeterli olacaktır.
teşekkür ediyorum cevabınız için.

pico gapss indirdim
official sürümünü 8belirttiğim) indirdim
vendor olarak da 12.0.5.0 CN olanı indirdim yanlış mı yaptım 12.0.2.0 MI olanı mı indirmeliydim

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
teşekkür ediyorum cevabınız için.

pico gapss indirdim
official sürümünü 8belirttiğim) indirdim
vendor olarak da 12.0.5.0 CN olanı indirdim yanlış mı yaptım 12.0.2.0 MI olanı mı indirmeliydim
Hocam pico iyi ve sadedir kullanabilirsiniz.

9T Pro ise MI olanı indirmeniz gerekli kurulumda hata veriyor. Eğer K20 Pro ise indirdiğiniz olur.

wiper30

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
mi 11T Pro
Meslek
Güvenlij+PC vs..
Konular
55
Eyvallah Hocam bildiklerim/okuduklarım kadarıyla cevaplamaya/yardımcı olmaya çalışmaya çalışıyorum.

Cihazınız galiba 9T Pro ben şahsen Official sürümünü öneririm. Çünkü diğerine geliştirici destek vermiyor ve sorun olunca çözümler zor üretiliyor.

Vendor Fw (donanımların yazılımlarını ifade eder)

GApps (Google hizmetleri için gerekli. Yüklemezseniz en basitinden Google Play cihazınızda bulunmaz ve uygulama yüklemekte güncellemekte sıkıntı çekebilirsiniz.) Bu sürümde YouTube Vanced gömülü geliyor.

Güncel Global Romlarda değilseniz vendor fw kurmanız gerekli. Çünkü custom romlarda vendorlar yamalanıp geliyor, sistem gereksinimlerini karşılamıyor ve AOSP rom yüklerken hata veriyor.

Bir problem olmadığı sürece Sürekli güncellemenize gerek yok, yeni AOSP Rom kurarken en güncelleri veya geliştiricinin önerilerini kurmanız yeterli olacaktır.
Ben anladım hocam teşekkür ederim şimdi tekrardan

BLİSS v12.12 Aosp rom yukliyecem ama daha önce yüklediğim için ön kamera çalışmadı bunun için hangi vendor fw son güncelleme yüklemem lazım link lazım atarmisiniz en son paket

Moderatör tarafında düzenlendi:

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
45
Hocam pico iyi ve sadedir kullanabilirsiniz.

9T Pro ise MI olanı indirmeniz gerekli kurulumda hata veriyor. Eğer K20 Pro ise indirdiğiniz olur.
öyle mi. pekala 12.0.2 olanı indiriyorum ama çok daha üst sürümler var o yüzden aklım karıştı. donanım yazılımı dediniz ama sürümü düşük acaba sıkıntı çıkartır mı diye merak ettim

wiper30

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
mi 11T Pro
Meslek
Güvenlij+PC vs..
Konular
55
Daha önce bunu denedim çalışmadı ön kamera
Hocam sizin cihaz K20 Pro mu? 9T Pro mu? Birde Şu an ön kamera sorunsuz çalışıyor mu?
K20 Pro ise vendor olarak linkteki ile temiz kurulum yapabilirsiniz. Kamera açılmaz ise önce gönderdiğim uygulamayı kurup root izni verip kamera in/out fix yapıp manuel deneyebilirsiniz.

Kesin sonuç demeyelimde, genelde başarılı olunmuş. Olmayanlar ise bir kaç prob ekleyip veya terminalde komut ile çözüme gidebilmişler.
Uygulama deniyecem fakat vendor daha önce bunu kullanmadım olmadı çalışmadı kamera bakarmisiniz bu vendor en son sürüm mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

An itibariyle Bliss kullanıyorum. Cihaz K20 Pro ilk sayfada bulunan vendor fw alternatif olarak aşağıdaki linktende indirebilirsiniz.
Alternatif olarak nasıl anlamdım hangisi indirmem lazım global mi yoksa diğeri mi

Ekli dosyalar

• IMG_20201210_193007.jpg
    IMG_20201210_193007.jpg
    221,8 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
öyle mi. pekala 12.0.2 olanı indiriyorum ama çok daha üst sürümler var o yüzden aklım karıştı. donanım yazılımı dediniz ama sürümü düşük acaba sıkıntı çıkartır mı diye merak ettim
Hocam geliştirici 12.0.1.0 veya üstü yüklenmesini öneriyor, sorun teşkil etmez.
Daha önce bunu denedim çalışmadı ön kamera

Uygulama deniyecem fakat vendor daha önce bunu kullanmadım olmadı çalışmadı kamera bakarmisiniz bu vendor en son sürüm mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alternatif olarak nasıl anlamdım hangisi indirmem lazım global mi yoksa diğeri mi
Hocam cihazınız için en son Global sürüm

Alternatif derken farklı bir geliştiricinin ve sunucunun paylaşımlarını kastetmiştim.

wiper30

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
mi 11T Pro
Meslek
Güvenlij+PC vs..
Konular
55
Hocam başlıyorum kurmaya hata alırsam yazacam sizlere burdan online olursanız sevinirim tşk

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
45
Hocam geliştirici 12.0.1.0 veya üstü yüklenmesini öneriyor, sorun teşkil etmez.

Hocam cihazınız için en son Global sürüm

Alternatif derken farklı bir geliştiricinin ve sunucunun paylaşımlarını kastetmiştim.
12.0.2 yi indirdin maalesef keşke 3 u indierseydim umarım birşey farketmez
Bu arada hocam kamera ayarları türkçe olmuyor bir de klavye ç tuşu falan yok maalesef

Bir de uygulama cekmecesini kapatmayı bulamadim

Güncelleme kısmında bliss hata da veriyoe

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Bu arada hocam kamera ayarları türkçe olmuyor bir de klavye ç tuşu falan yok maalesef

Pek bir şey fark etmez hocam.

Kamera uygulaması öyle alternatif olarak çok daha kaliteli fotoğraflar çekebileceğiniz GCam kurabilirsiniz

Hocam son güncel sürümü zaten yüklemişsiniz. Güncelleme halen gelmedi, sonraki güncelleme büyük ihtimalle Android 11 olacak ve temiz kurulum gerektirecek.

Hocam mevcut Launcher'in sadece ana ekran modu yoktu. Linkteki OnePlus Launcher'i MAGISK ile yükleyip kullanabilirsiniz. Kullanışlı ve stabil...

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30

12.3 indirmeyin sorunlu

Üst Alt