Hocam sizin yüzünüzden tüm sayfaları okudum konunun.
Gayet yardımseversiniz gördüğüm kadarıyla.
Ben pek aosptan anlamam daha doğrusu şu gapps fw vendordan anlamam neden yüklenir bir türlü anlamam. Üst mesajımdaki soruları rica etsem cevaplar mısınız ben de ona göre hareket edeyim. Bir de unofficial mi kurmalıyım official mi pek anlayamadım bunu da. 20201006 sürümü indirdim şuanlık öyle bekliyorum vendor fw sıkıntısı yüzünden
Eyvallah Hocam bildiklerim/okuduklarım kadarıyla cevaplamaya/yardımcı olmaya çalışmaya çalışıyorum.
Cihazınız galiba 9T Pro ben şahsen Official sürümünü öneririm. Çünkü diğerine geliştirici destek vermiyor ve sorun olunca çözümler zor üretiliyor.
Vendor Fw (donanımların yazılımlarını ifade eder)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
GApps (Google hizmetleri için gerekli. Yüklemezseniz en basitinden Google Play cihazınızda bulunmaz ve uygulama yüklemekte güncellemekte sıkıntı çekebilirsiniz.) Bu sürümde YouTube Vanced gömülü geliyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Güncel Global Romlarda değilseniz vendor fw kurmanız gerekli. Çünkü custom romlarda vendorlar yamalanıp geliyor, sistem gereksinimlerini karşılamıyor ve AOSP rom yüklerken hata veriyor.
Bir problem olmadığı sürece Sürekli güncellemenize gerek yok, yeni AOSP Rom kurarken en güncelleri veya geliştiricinin önerilerini kurmanız yeterli olacaktır.