Yardım Mİ 9T Pro Bataryası Bozuldu Nerden Bulabilirim

ŞiRvan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sirvan
Cihazım
Mi 9t
Konular
8
Mİ 9T Pro Bataryası Nerden Bulabilirim...
Beyler selamun aleykum. Yeni çıktıgı zaman yurtdısı mi 9t pro almıstım 1.5 ay kullandım oda birsey yapmadım.
Lakin bataryası şişti bende bataryayı çıkarıp attım tele zarar vermesin diye. Yeni çıktıgı için Telefonun bataryası yoktu türkiyede aylardır kutuda yatıyor.
Ülkemizde nerde bulabilirim mi 9t pro bp40 orjinal batarya yardım edin kafayı yiyecem hiç bir yerde yok...

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
Aylarca bekleyene kadar teli gönder korkma bu forum daki zenex vs ismini kirletmez yanlış çıkmaz yıllardır burda bu adamlar bırak bozuku sağlam elimdekini isteseler gene veririm ben forum yöneticileri bu arkadaşlar 3 senedir bi yanlışlarını duymadım ki nerdeyse hergün forumdayım yani

Oyla:

Ahmet Bilgin

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Bilgin
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Muhasebeci
Konular
1
Chazı gönderebilirsiniz.

Zenex hocam işini iyi yapan bir kardeşimiz. Benim de bir sıkıntım vardı cihazımı gönderdim halletti sağolsun. Kendisine tekrar teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. clap~~

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
İnsanların cihazlarını şu sebeplerden göndermek istemiyor.
1. kargo parası gidiş geliş en az 50 TL kargo.
2. zaman kaybı

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
2. zaman kaybı
İlk seçeneğe tamam katılırım ama zaman kaybı meselesine katılamıyorum. Bir sorun düşünün cihazın tamirciye gitmesi gerekli. Yolda geçen zaman kayıp mı size göre yoksa göndermediğiniz her gün kayıp değil mi?

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
İlk seçeneğe tamam katılırım ama zaman kaybı meselesine katılamıyorum. Bir sorun düşünün cihazın tamirciye gitmesi gerekli. Yolda geçen zaman kayıp mı size göre yoksa göndermediğiniz her gün kayıp değil mi?
Hocam benimde cihazım brick olduğunda size yazdım yetkili hesap için çanakkaledeyim dediniz. İlk olarak Cumartesi günüydü olay yani kargo ya versem bile pazartesi yola çıkacak 2 günde elinize geçecek gelecek 1 hafta sonra anca bana ulaşırdı. Yedek telefonumda yoktu bende şansa çalışıyorum o gün telefonu arkaşıma verdim. Gitti her dükkana sora sora yetkili hesaplı bir telefoncu buldu ve 80 TL'ye kurtardı size göndermiş olsaydım en az 200 TL param gidecekti ve 1 hafta telefonsuz kalacaktım örnek olarak. :)

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam benimde cihazım brick olduğunda size yazdım yetkili hesap için çanakkaledeyim dediniz. İlk olarak Cumartesi günüydü olay yani kargo ya versem bile pazartesi yola çıkacak 2 günde elinize geçecek gelecek 1 hafta sonra anca bana ulaşırdı. Yedek telefonumda yoktu bende şansa çalışıyorum o gün telefonu arkaşıma verdim. Gitti her dükkana sora sora yetkili hesaplı bir telefoncu buldu ve 80 TL'ye kurtardı size göndermiş olsaydım en az 200 TL param gidecekti ve 1 hafta telefonsuz kalacaktım örnek olarak. :)
Yanlış biliyorsunuz. Cumartesi verilen kargolar p.tesi yola çıkmıyor. C.tesi çıkıyorlar. En uzak yere dahi p.tesi teslim ediliyorlar.

Oyla:

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
2. zaman kaybı
Yani evet zaman kaybı doğru ama adam aylardır yatıpr dior ondan yoksa başka bişey değil

Oyla:
Üst Alt