Yardım Mi 9T Pro Android Güncelleme Sorunu

WrotcH

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.3 MİU
Telefon Modeli
Mi 9T Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar mi 9t pro aldım android sürümü 9da ve miu sürümü 10.3.3 global kararlı yazıyor kutusu fasondu şimdi bu cihaz globalmi değilmi anlamadım bazıları sorun yaşarsın diyor ne yapmam gerekli yardımlarınızı bekliyorum. Aldığım kiside güncellemeler ilerleyen günlerde gelir fabrikadan ne zaman çıktığını bilemem falan dedi bazılarıda senin cihazın işlemcisi bile farklıdır dendi moralim bozuldu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-22-00-48-06-903_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-12-22-00-48-06-903_com.android.settings.png
    162,5 KB · Görüntüleme: 66

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar mi 9t pro aldım android sürümü 9da ve miu sürümü 10.3.3 global kararlı yazıyor kutusu fasondu şimdi bu cihaz globalmi değilmi anlamadım bazıları sorun yaşarsın diyor ne yapmam gerekli yardımlarınızı bekliyorum. Aldığım kiside güncellemeler ilerleyen günlerde gelir fabrikadan ne zaman çıktığını bilemem falan dedi bazılarıda senin cihazın işlemcisi bile farklıdır dendi moralim bozuldu
Hocam cihazınız mi 9 t pro . İçiniz rahat olsun . Global sürüm yüklü cihazınızda. Ancak repair işlemi yapılıp yapılmadığı imei kontrol ile anlayabiliriz. E devletten sorgulama yapın.

Oyla:

WrotcH

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Hocam cihazınız mi 9 t pro . İçiniz rahat olsun . Global sürüm yüklü cihazınızda. Ancak repair işlemi yapılıp yapılmadığı imei kontrol ile anlayabiliriz. E devletten sorgulama yapın.

Hocam IMEI atılmadı daha cihaza yurtdışı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmei sorgulamada 2 imei çıktı baştakini sorguladım bu şekil çıktı Nescafe656

Ekli dosyalar

• IMG_20191222_015458.jpg
    IMG_20191222_015458.jpg
    328,2 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Oyla:

Emo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
K20 pro
Konular
17
Hocam benim k20 pro var aldığım adam güncelleme gelir dedi 10.3.16 var güncelleme denetlemesi yaptugumda hata veriyor bide

Oyla:

WrotcH

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Bendede android 9 yüklü miu 10.3.3 global kararlı mevcut güncellemeyi bekliyorum android 11de olanlar varmış birde imei atıldığında rom değişikliği oluyormu

Oyla:

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Nescafe656 üstadın en iyisini bilir ama bende telefonu ilk aldıgımda mi9tproydu imei kaydı yoktu halada yok 4+4 kullanıp daha sonra imie kaydı yapıcam sonrasında telefon global sürümü orjinal yani cihazda herhangi bi problem yok ama mıumı 11 sürümü fazlasıyla geç gele bilir siz kendiniz telefona apksını indirip daha sonrasında ayarlar cihazın sag köşede bulunan üç noktaya basıp güncelleme paketi seçip indirdigimiz mıumı sürümüne basıp güncelleye basa bilirsiniz tabi isterseniz ama bence bunların hiç birine gerek kalmadan önce telefonu geliştiri seçeneklerrinden oem mi aktif edip bootloder kilidi açıp usb hata ayıklayı aktip edip daha sonra twrp yükleyip pcye gerekli usb programı yükleyip direk olarak eu stabil romu yüklerseniz telefondan daha çok memnun kalırsınız yani telefon k20 pro olarak kullana bilirsiniz benim önerim bu yönde tabi Stoya hocamdan da gerekli bilgiyi ala bilirsiniz bu arada cihazınız hayırlı olsun özellikleri ve kullanımı ve işlemcisi muhteşem görünüşüne kimsenin bişey diyemeyecegi bir cihaz kullanıyorsunuz WrotcH

Oyla:
Üst Alt