Yardım Mi 9T Pro Açılmıyor

Berker2004

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berker
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
Merhaba herkese.Bugün dolby atmos yüklemek için root attım cihaza ve yeniden başlatınca cihaza mi yazısı geldi sonra kapanıp tekrar açıldı ve twrp a girdi ve bunu her yeniden başlattığımda yaptı.Daha sonra rom uçmuştur dedim ve mi flash ile rom kurmak istedim kurulumda 10 dk boyunca hiçbir şey olmadı bende çıkarttım ve twrp tan rom kurmak için global eea rom usb belleğe attım ve otg ile bağladım.Kurulumda yarıda 7 numaralı hatayı verdi daha sonra bir daha bakınca usb bellekteki dosyaları görmedi bende birdaha yeniden recovery modda başlatayım dedim ama cihaz kapandı ve şuan açılmıyor hiçbir şekilde. Cihaz hard brick mi oldu ? Ben bu sorunu çözebilirmiyim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Merhaba herkese.Bugün dolby atmos yüklemek için root attım cihaza ve yeniden başlatınca cihaza mi yazısı geldi sonra kapanıp tekrar açıldı ve twrp a girdi ve bunu her yeniden başlattığımda yaptı.Daha sonra rom uçmuştur dedim ve mi flash ile rom kurmak istedim kurulumda 10 dk boyunca hiçbir şey olmadı bende çıkarttım ve twrp tan rom kurmak için global eea rom usb belleğe attım ve otg ile bağladım.Kurulumda yarıda 7 numaralı hatayı verdi daha sonra bir daha bakınca usb bellekteki dosyaları görmedi bende birdaha yeniden recovery modda başlatayım dedim ama cihaz kapandı ve şuan açılmıyor hiçbir şekilde. Cihaz hard brick mi oldu ? Ben bu sorunu çözebilirmiyim ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Cihaza yapilmayan kalmamış hocam. Açılmıyor ise hard brick olmuş. Zenex hocamla iletişime geçebilirsiniz.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bir insan ancak bu kadar işkence edebilir telefona haha--

Oyla:

Berkaras21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berk
Cihazım
Mİ9T PRO
Konular
18
Fastboot yazısı gelmiyor ise geçmiş olsun ama bence bir fastboot tam dene olabilir .

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu konuyu inceleyin...

Oyla:

Berker2004

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berker
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuyu inceleyin...

benim cihazı hiçbir şekilde görmüyor uygulama cihazda şarj ışığı falan da yanmıyor hiç

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
benim cihazı hiçbir şekilde görmüyor uygulama cihazda şarj ışığı falan da yanmıyor hiç
ses açma kısma ve power tuşuna aynı anda basılı tutup deneyin birde. fastboot mode a girmiyorsa sizin yapacağınız birşey kalmamış demektir. eğer fastboot a girmeyi başarıyor ama usb ile bağladığınızda pc cihazı görmüyorsa farklı bir pc ye bağlayıp deneyin. bu şekilde sorun yaşadığımda win 7 kurulu bilgisayarda cihazı flashlayabilmiştim.

Oyla:
Üst Alt