- Adım
- Sergen
- Cihazım
- Mi9t pro
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Mıuı 10.3.3.0
- Telefon Modeli
- Mi9t pro
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Herkese hayırlı akşamlar. Foruma yeni katıldım. Benim cihazımda yeni başlayan bir sorun var. Şöyle söyleyeyim cihazımı yaklaşık 2 hafta kadar önce üzerinde kılıf var iken düşürdüm diz mesafesi kadar bir yükseklikten. Ama sorun bir iki gündür başladı düştüğü günden beri değil. Alakası varmıdır bilemem.
Sorunum şebeke ve wifi kopması ve zayıf çekmesi. Bulunduğum konumda telefonu elime aldığım zaman wifi ve şebeke sinyali en düşüğe kadar iniyor hatta bazen kesiyor. Diğer elimde aynı hat aynı wifi bağlı mi note 8 var ve onda herhangi bi sorun yok.
Bu soruna nasıl çözüm bulabilirim. Düşme ile alakalımıdır donanımsal yada programsalmıdır bilemedim. Antenden şüphe ettim ama böyle en ufak bir şeyde de zarar görür mü bu anten?
Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.
Sorunum şebeke ve wifi kopması ve zayıf çekmesi. Bulunduğum konumda telefonu elime aldığım zaman wifi ve şebeke sinyali en düşüğe kadar iniyor hatta bazen kesiyor. Diğer elimde aynı hat aynı wifi bağlı mi note 8 var ve onda herhangi bi sorun yok.
Bu soruna nasıl çözüm bulabilirim. Düşme ile alakalımıdır donanımsal yada programsalmıdır bilemedim. Antenden şüphe ettim ama böyle en ufak bir şeyde de zarar görür mü bu anten?
Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.