Yardım mi 9t mobil ağ da bildirim problemi

mtnuyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mtnuyr
Cihazım
mi 9t
Meslek
öğretmen
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eaa global-V11.0.5.0.QFJEUXM
Telefon Modeli
mi 9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhaba, xiomi türkiye garantili BL kilidi kapalı mi 9t cihaza sahibim. Cihaz sürümü V11.0.5.0.QFJEUXM kararlı. benim bildirm konusunda şöyle bir problemim var. Mobil veri açık iken whatsapp, gmail, haberler, n11 vb uygulamalar giriş yaptığımda bildirmleri alabiliyorum. Arka planda açık bıraktığımda bildirimleri almaya devam eddiyorum. Fakat arka plandaki tüm uygulamaları kapatan veya arka plandaki uygulamalar arasında geçiş yapmamızı sağlayan menü tuşu ile tüm uygulamaları kapattığımda mobilveri açıkken hiçbir bildirim almıyorum. Wifi de hiçbir sorun yaşamazken, 4g de neden sorun yaşadığımı anlamadım. bildirim ayarlarımı kontrol ediyorum ama sonuç alamadım, 3 farklı rom değiştirdim yine aynı. bu konuda görüş ve desteğini bekliyorum.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Uygulamaların arka planda otomatik başlatmasına izin verip kontrol eder misiniz.
Aşağıdaki işlemleri de kontrok edebilirsiniz.

Öncelikle temanızı varsayılan tema olarak değiştirin. Bazı temalar bildirimleri desteklemiyor. Eğer olmazsa Güvenlik (Araçlar) Uygulaması → Güvenlik → Uygulamayı Yönet → İzinler → Otomatik Başlatma yolunu izleyerek uyarı almak istediğiniz uygulamaları ekleyin ve Güvenlik → Pil → Uygulamanın pil tasarrufu → Uygulamaları seçin menüsü altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçin ve arka plan ayarını "Kısıtlama yok" olarak değiştirin. Eğer hala bildirim alamıyorsanız aşağıdaki ayarları da kontrol edebilirsiniz.
Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kayan Bildirimleri Göster > AKTİF Edin
Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kilit Ekranında Göster > AKTİF Edin
Ayarlar > Kilit Ekranı > Bildirim Gelince Uyandır > AKTİF Edin
Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > İzinler > Uygulama Adı > Açılır Pencere Bildirimleri AKTİF Edin.
Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > Otomatik Başlatma > Uygulama Adı >AKTİF Edin
Güvenlik > Pil > Uygulamaların pil kullanımını yönet >Uygulamaları yönet seçeneği altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçerek "Kısıtlama Yok" seçeneğini seçebilirsiniz.
Bir değer sıkıntı ise Türk Telekom kullanıcılarında yaşanabiliyor. Eğer İnternet hattınızda Aile koruması etkinleştirilmiş ise bildirimleri alamayabilirsiniz. Korumayı kaldırmanızı ve güvenli internet istemiyorum seçeneğini işaretlemenizi tavsiye ederim

Oyla:

mtnuyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mtnuyr
Cihazım
mi 9t
Meslek
öğretmen
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamaların arka planda otomatik başlatmasına izin verip kontrol eder misiniz.
Aşağıdaki işlemleri de kontrok edebilirsiniz.

Öncelikle temanızı varsayılan tema olarak değiştirin. Bazı temalar bildirimleri desteklemiyor. Eğer olmazsa Güvenlik (Araçlar) Uygulaması → Güvenlik → Uygulamayı Yönet → İzinler → Otomatik Başlatma yolunu izleyerek uyarı almak istediğiniz uygulamaları ekleyin ve Güvenlik → Pil → Uygulamanın pil tasarrufu → Uygulamaları seçin menüsü altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçin ve arka plan ayarını "Kısıtlama yok" olarak değiştirin. Eğer hala bildirim alamıyorsanız aşağıdaki ayarları da kontrol edebilirsiniz.
Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kayan Bildirimleri Göster > AKTİF Edin
Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kilit Ekranında Göster > AKTİF Edin
Ayarlar > Kilit Ekranı > Bildirim Gelince Uyandır > AKTİF Edin
Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > İzinler > Uygulama Adı > Açılır Pencere Bildirimleri AKTİF Edin.
Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > Otomatik Başlatma > Uygulama Adı >AKTİF Edin
Güvenlik > Pil > Uygulamaların pil kullanımını yönet >Uygulamaları yönet seçeneği altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçerek "Kısıtlama Yok" seçeneğini seçebilirsiniz.
Bir değer sıkıntı ise Türk Telekom kullanıcılarında yaşanabiliyor. Eğer İnternet hattınızda Aile koruması etkinleştirilmiş ise bildirimleri alamayabilirsiniz. Korumayı kaldırmanızı ve güvenli internet istemiyorum seçeneğini işaretlemenizi tavsiye ederim
Türk telecom hattı kulanıyorum ve söylediğiniz gibi Aile koruması aktif olduğu için bildirm sorunu yaşıyormuşum. Korumayı kaldırınca sorun düzeldi. Teşekkür ediyorum

Oyla:
Üst Alt