Soru Mi 9T MIUI 11 Güncellemesi

YeniCherry

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
4
Öncelikle hepinize merhabalar aranıza yeni katıldım.

Daha öncesinde android üzerine biraz bilgim vardı ama şuanki kullandığım cihaz imei kayıtlı olduğu için araştırma yapmadan bir değişiklik yapmıyım diye düşündüm. Cihaz konu başlığındaki gibi Mi 9T ve cihaza imei atılarak kullanmaya devam ediyorum. Ama cihaz şuan MIUI 10 sürümünde ve telefona MIUI 11 güncellemesi gelmiş bulunmakta. Direk güncellemeyi telefon kendisi indirip kursa imei de bir sorun yaşar mıyım ya da kendim indirip şuan üzerinde kurulu olan TWRP ile mi kurmalıyım?

Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim, iyi forumlar.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Evde şuan internet bağlantım yok o yüzden imei giderse başıma biraz bela alırım room'u dışarıda indirip denemeyi düşünüyorum
Tavsiyem yedek alıp geçiş yapmanızdan yana :)
Güncelleme dosyasına baktım hocam android 10 var lakin format data ve 4 wipe yaparak sorunsuz geçersiniz. Bu işlem cihazı sıfırlar. Twrp uzerınden yapılan sıfırlama da imei zarar görmez.

Oyla:

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Evde şuan internet bağlantım yok o yüzden imei giderse başıma biraz bela alırım room'u dışarıda indirip denemeyi düşünüyorum
forumda iyice gez öğren öyle yap denemeni tavsiyem farklı rom ararsan 1 eu rom stabil 2 miroom

Oyla:

YeniCherry

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
4
Tavsiyem yedek alıp geçiş yapmanızdan yana :)
Güncelleme dosyasına baktım hocam android 10 var lakin format data ve 4 wipe yaparak sorunsuz geçersiniz. Bu işlem cihazı sıfırlar. Twrp uzerınden yapılan sıfırlama da imei zarar görmez.
Peki yedeklemeyi bir uygulama aracılığıyla mı yapıyoruz yoksa el ile bilgisayara kopyalayarak mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

forumda iyice gez öğren öyle yap denemeni tavsiyem farklı rom ararsan 1 eu rom stabil 2 miroom
Stabil room tercihim olucak sanırım pek detaycı biri değilim telefon çalışsın sorun çıkmasın yeterli angel~~

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Peki yedeklemeyi bir uygulama aracılığıyla mı yapıyoruz yoksa el ile bilgisayara kopyalayarak mı ?
Ben yedek için Swift backup kullanıyorum. Full versiyon. Sms arama kaydi ve uygulamalar için. Fotoğrafları el ile alip aktarıyorum. Yedekleri datası ile alıp pc ye aktarıyorum. Kurulumdan sonra tekrar programı kurup verileri aktarıyorum. Siz free olan sürümü deneyebilirsiniz. Tekrar datali olarak yüklemek için telefon rootlu olması lazım.

Oyla:

YeniCherry

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
4
Ben yedek için Swift backup kullanıyorum. Full versiyon. Sms arama kaydi ve uygulamalar için. Fotoğrafları el ile alip aktarıyorum. Yedekleri datası ile alıp pc ye aktarıyorum. Kurulumdan sonra tekrar programı kurup verileri aktarıyorum. Siz free olan sürümü deneyebilirsiniz. Tekrar datali olarak yüklemek için telefon rootlu olması lazım.
Teşekkürler hocam yarın indirip yüklemeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım

Oyla:
Üst Alt