İpucu Mi 9T-Mi9T Pro/Redmi K20-K20 Pro Hakkında -Sıkça Sorulan Sorular - Önemli İpuçları ve Çeşitli Rehberler

akro72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
İyi günler. Mi 9t ile aranıza katıldım. Global rom yüklü malum yollarla imei yarın atacağım. Şöyle bir sorunla karşılaştım: Oyun oynarken veya bir uygulamadayken gelen aramada aramaya cevap verirken otomatikmen sesi hoparlörden veriyor. Bunu kapatmanın yolu var mı? Sıkıntı neyden olabilir?

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
İyi günler. Mi 9t ile aranıza katıldım. Global rom yüklü malum yollarla imei yarın atacağım. Şöyle bir sorunla karşılaştım: Oyun oynarken veya bir uygulamadayken gelen aramada aramaya cevap verirken otomatikmen sesi hoparlörden veriyor. Bunu kapatmanın yolu var mı? Sıkıntı neyden olabilir?
Ustad gameturbo modundan girip yapabiliyorsunuz diye biliyorum bir girip bakın isterseniz.

Ademg23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem GVRCN
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
29
Hocam merhaba Twrp yüklü cihazım için kararlı rom güncellemesi geldi yüklemek istediğimde twrpye giriyorum önce dalvik,cache yapıyorum ve ardından install,a basıyorum kopyaladığım romu seçiyorum fakar this zip is corrupt hatası veriyor

AlpayAslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alpay
Cihazım
K20 Pro
Konular
0
Merhabalar K20 pro cihazıma forumda yer alan mi9t pro global romu yükledim güncelleme geldi otadan güncelledim telefon kapandı fastboot modun da kaldı otadan güncelleme yapamıyormuyuz?

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lamenter

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
lamenter
Cihazım
Mi9T
Konular
1
Arkadaşlar merhaba,

MIUI11 ile ses konusunda bir iyileştirme mevcut mudur? Kurulum yapan arkadaşlar bir farklılık gözledi mi? Aşağıdaki linkte olduğu gibi bir sorun mevcuttu.

Teşekkürler.

ozhan59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozhan
Cihazım
Mi A2
Konular
3
merhaba arkadaşlar bende yurtiçin den alınma mi 9t var miui 11 nasıl yükleyebilirim bir türlü bulamadım

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
merhaba arkadaşlar bende yurtiçin den alınma mi 9t var miui 11 nasıl yükleyebilirim bir türlü bulamadım

Ayarlar-En üstte cihaz kısmında miui sürüm kodu nedir ? Bu mu yazıyor ?PFJEUXM Yoksa bu mu ? PFJMIXM

Üst Alt