İpucu Mi 9T-Mi9T Pro/Redmi K20-K20 Pro Hakkında -Sıkça Sorulan Sorular - Önemli İpuçları ve Çeşitli Rehberler

pektasch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
53
Maalesef bir fikrim yok, ama yeni güncelleme ile bu değeri yükseltip sorunu çözeceklerine dair bir şey okudum forumda.
inşallah düzeltirler hocam. Yeni güncelleme dediğiniz Miui 11 değil mi?

messouth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
0
Kayıtsız Mi 9t Pro telefonumun ekranı Redmi 5 Plus İps paneline göre biraz daha sarımtırak ve daha az parlak gözüküyor. Amoled panel olduğu için mi acaba hiç kıyaslayan var mı özellikle beyaz renk üzerinde? Ürün kapalı kutuydu ekranın orjinal olmama ihtimali yoktur herhalde. Ayrıca daha bl kilidini açıp imei atmadığım halde vodafone hattımla band 8 üzerinden hizmet alıyorum 4.5g de 8-9mbit download hızım oluyor. (MIUI Global 10.3.1 Kararlı PFKMIXM)

Ekli dosyalar

• band20.jpeg
    band20.jpeg
    90,5 KB · Görüntüleme: 16

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Kayıtsız Mi 9t Pro telefonumun ekranı Redmi 5 Plus İps paneline göre biraz daha sarımtırak ve daha az parlak gözüküyor. Amoled panel olduğu için mi acaba hiç kıyaslayan var mı özellikle beyaz renk üzerinde? Ürün kapalı kutuydu ekranın orjinal olmama ihtimali yoktur herhalde. Ayrıca daha bl kilidini açıp imei atmadığım halde vodafone hattımla band 8 üzerinden hizmet alıyorum 4.5g de 8-9mbit download hızım oluyor. (MIUI Global 10.3.1 Kararlı PFKMIXM)
Ustad hangi band dan sinyal aldığınızı nasıl görüyorsunuz?

cenk5885

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi K20 Pro
Meslek
Yönetici
Konular
10
Ayarlarda açık gözüküyor. Ama Volte falan yazmıyor.

Volteyi bende aktif ettiğimde volte yazmıyordu daha sonra kartımı voltesi olan telefona taktım ve oradan hangi operatorse ona uygun msj gönderip aktif edip tekrar telefona taktıgımda volte yazısı geldi. Siz de bu şekilde deneyin muhtemelen düzelir.

Üst Alt