S
Silinen üye 107783
Guest
Geniş açı modunda miui cam de donma yaşayan var mı?
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Donma yok ama sahne geçişlerinde yani farklı bir yere kamerayı çevirdiğimde ağırlaşıyor biraz.
Geniş açı modunda miui cam de donma yaşayan var mı?
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekran ayarlarını ikonlar vs. ve yazı boyutunu 3 farklı yerden ayarlayabilirsiniz.Cihazda "görüntüleme boyutu" diye bir ayar vardı diye hatırlıyorum, ama aradım bulamadım.
Böyle bir ayar var mı?
Sorun şu: dün gece telefonu sıfırlayıp bu sabah eu stabil rom yükledim. Ama simgeler yazı boyutu vs. çok büyük geldi gözüme. Yazı boyutunu en küçüğe ayarladım, ama görüntüleme boyutu gibi bir ayar da vardı sanki.
Ayrıca şu konudaki apk'yı yükleyip başlatıcıyı güncelledim. Yeni rom öncesi her yüklediğim sürüm çalışırken, rom sonrası sadece eski bir sürüm çalıştı ve o da pek sağlıklı çalışmıyor nedense...
şu konudaki APK yi neden yüklediniz anlamadım. O artık eski bir sürüm.
Ekran ayarlarını ikonlar vs. ve yazı boyutunu 3 farklı yerden ayarlayabilirsiniz.
1. Ayarlar/Ekran/Yazı tipi boyutu
2.Ayarlar/Ek ayarlar/Erişebilirlik/Ekran boyutu
3.Ayarlar/Ek Ayarlar/Geliştirici seçenekleri/En küçük genişlik
Her hangi bir beta Roma geçin. Onda var aradığınız alfabetik dizilim ayarıEn yeni sürümü de yükledim, ama çalışmadı. Birden fazla sürümünü denedim, sadece 1-2 eski sürüm çalıştı, onlar da hiç stabil değildi. Sonunda dayanamayıp güncellemeleri kaldırıp eski haline çevirdim cihazı. Uygulamalar tuşuyla kullanım daha kolay geliyor bana, uygulamaların alfabetik dizilimine alıştığım için miui arayüzü beni biraz zorluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgi için ayrıca teşekkürler, az önce karıştırırken buldum şans eseri![]()
Gitmiyor hocamArkadaşlar ımei atılan mi9t de band 20 gidiyormu ımei attıktan sonra kontrol eden oldumu
Daha önce sorulmuş ancak gidiyor diyende var gitmiyor diyende var
Elinizdeki sağlam imeiyi arttırın telefoncu kimbilir kaç cihaza atıyor aynı imeiyi elinizdeki daha garantiHerkese hayırlı geceler. Mi 9T cihazımı yenı aldım BL kilidi 168 saat sonra acılıcak ve ımeı attırıcam. Atıcak kısı kendısımı atsın yoksa evımde bozuk samsung galaxy s6 var onun ımeısınımı attırayım sızce.
Anladim hocam cihazi birdaha hic acmiyim degilmi yani zaten bozukta. Birde S6 4 5 yillik cihaz cekim gucu falan etki edermi sizceElinizdeki sağlam imeiyi arttırın telefoncu kimbilir kaç cihaza atıyor aynı imeiyi elinizdeki daha garanti