Sohbet Mi 9t Kullanıcı Görüşleri

Android 10 güncellemesinden memnunmusunuz ?

• Evet

Oy: 27 75,0%
  • Hayır

Oy: 9 25,0%

• Kullanılan toplam oy
    36

ByGr33n

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi 11T
Konular
10
Elime Cuma günü geçti. Ben de MIUI 11 android 10 ikilisi hakkında pil performansı iyi değil yorumları okumuştum. Android 9 MIUI 10 kullanıyorum. Performansı gayet iyi bence
Geceden sabaha %1 şarj gitmiş. Performans olarak bende memnun kaldım. 1-2 aya ne olacak gözlemleyelim hep beraber.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

can_nez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YiğitCan
Konular
14
5 sene LG g5 kullandım. Mi9t iyi bir cihaz lakin bataryası oyunlarda fazla pil tüketiyor. Oyun dışı kullanım olarak 12 saat götürüyor. Bunun dışında mi9t pro alacak gücünüz var ise pro alın.
Yaklaşık 9 ay oldu evet kesinlikle oyunlarda hızlı pil bitiyor ama normalde götürüyor benide bu telefon tam film dizi izlemelik Hele ki telefona indirip wifi ı kapatınca şarjı neredeyse hiç bitmiyor

G1912

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökalp
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Müzisyen
Konular
9
Selam öncelikle şunu söyleyim. MIUI 11.0.5 Android 10 güncellemesini hemen yaptım ben. Sonrasında hard reset (format) yaptım. Başka ayarlar da var stabil kullanım için isterseniz özelden yazın yardımcı olurum. Şarj konusunda çok memnunum. Kullanım Senaryosuna göre 8-11 saat aralığında ekran açık süresi alıyorum.

ByGr33n

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi 11T
Konular
10
Selam öncelikle şunu söyleyim. MIUI 11.0.5 Android 10 güncellemesini hemen yaptım ben. Sonrasında hard reset (format) yaptım. Başka ayarlar da var stabil kullanım için isterseniz özelden yazın yardımcı olurum. Şarj konusunda çok memnunum. Kullanım Senaryosuna göre 8-11 saat aralığında ekran açık süresi alıyorum.
Şu an için memnunum. Boş kaldığım vakitlerde belli günlerde maksimum 2-3 saat oyun oynarım sadece. Biraz daha kullanıp deneyimlemek istiyorum. Siz nasıl kullanıyorsunuz peki ? Cevabınız için ayrıca teşekkürler.

G1912

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökalp
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Müzisyen
Konular
9
Ben de günde en fazla 30dk oynuyorumdur. Onun dışında Youtube, whatsapp ...

ByGr33n

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi 11T
Konular
10
Ben de günde en fazla 30dk oynuyorumdur. Onun dışında Youtube, whatsapp ...
Anladım. Dediğim gibi bir deneyimleyim ara ara ekran süresi de paylaşırız mantıklı gelirse geçerim.

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
4
Naçizane bir sorum olacak ayrıca konu açmak istemedim.Yurtdışı 6/128 mi note 10 cihazım var halihazırda kullandığım yaklaşık 1 yıllık.6 ay daha garantisi olan mi9t 6/64 cihaza geçmeyi düşünüyorum.Sizce geçmeye değermi?

kutsay

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kutsay
Cihazım
Mi9t
Konular
9
Naçizane bir sorum olacak ayrıca konu açmak istemedim.Yurtdışı 6/128 mi note 10 cihazım var halihazırda kullandığım yaklaşık 1 yıllık.6 ay daha garantisi olan mi9t 6/64 cihaza geçmeyi düşünüyorum.Sizce geçmeye değermi?
Mi note 10 biraz daha performanslı, büyük ve kamera yönünde bir tık ileride. Ayrıca batarya olarak da ciddi bir fark var. Daha güncel bir yapıya sahip kısacası. Eğer herhangi bir sorunu yoksa elinizdeki cihazın böyle bir geçiş çok da bir fark yaratmayacağı için mantıksız gibi geldi bana. Ancak kullanım amacınız, telefondan beklentileriniz gibi nedenleri göz önüne alarak geçme fikrine dönebilirsiniz. Örneğin ben ön kamera çentiği, deliği gibi şeyleri sevmediğim için kullanıyorum mi 9t modelini. Bu nedenle hangi cihaz olursa olsun mi 9t öncelikli geliyor tercihim sırasında.

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
4
Mi note 10 biraz daha performanslı, büyük ve kamera yönünde bir tık ileride. Ayrıca batarya olarak da ciddi bir fark var. Daha güncel bir yapıya sahip kısacası. Eğer herhangi bir sorunu yoksa elinizdeki cihazın böyle bir geçiş çok da bir fark yaratmayacağı için mantıksız gibi geldi bana. Ancak kullanım amacınız, telefondan beklentileriniz gibi nedenleri göz önüne alarak geçme fikrine dönebilirsiniz. Örneğin ben ön kamera çentiği, deliği gibi şeyleri sevmediğim için kullanıyorum mi 9t modelini. Bu nedenle hangi cihaz olursa olsun mi 9t öncelikli geliyor tercihim sırasında.
Hocam genel olarak iyi özetlediniz tek handikap 1.5 yıllık bir cihazın batarya performası noktasında kaldım.Ayrıca iki sim desteğinin olmasıda avantaj ama dediğim gibi tek handikap batarya performası.Emsalsiz temizlikte olması da cabası.

kutsay

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kutsay
Cihazım
Mi9t
Konular
9
Hocam genel olarak iyi özetlediniz tek handikap 1.5 yıllık bir cihazın batarya performası noktasında kaldım.Ayrıca iki sim desteğinin olmasıda avantaj ama dediğim gibi tek handikap batarya performası.Emsalsiz temizlikte olması da cabası.
Ben tam 2 yıl 1 aydır mi9t kullanıyorum. Hiç pil değiştirmedim ve isterseniz kullanım istatistiklerimi size gönderebilirim. Cihaza custom rom kurmadan önce ortalama 4.5 - 5 saat ekran süresi alıyordum. Şu an birçok rom denedikten sonra android 12 evox rom kullanıyorum. 5.5 saat ekran süresi alıyorum ortalama. Kullanım olarak oyun oynayan biri değilim, bazen Pokemon go oynuyorum, genelde kitap okuyorum telefondan, YouTube kullanıyorum özellikle her akşam, kısacası standart bir kullanıcıyım. En ekstra durum oppo watch kullanıyorum ve sürekli bağlı kalıyor telefonu, konum, Bluetooth gibi servisler sürekli açık yani. Batarya performansını buna göre değerlendirmenizde fayda var. Bu arada evde 2 adet de note 10 lite kullanan var. Şark konusunda gözle görülür bir fark var bence, bazen batarya değişimi gelmiş diye düşünüyorum onları görünce. Şunu da belirtmek istiyorum, mi9t bana nedense daha kaliteli bir izlenim bırakıyor kasa konusunda. Bu arada batarya değişimini deji marka ile yapıp memnun kalmayan kişiler olduğu için telefonun orijinalliğini bozmak istemiyorum bu nedenle girişmiyorum o işe hiç. Aklınızda böyle bir fikir varsa forumda yorumları okumanızı tavsiye ederim bu konuda.

Üst Alt