Sohbet Mi 9t Kullanıcı Görüşleri

Android 10 güncellemesinden memnunmusunuz ?

• Evet

Oy: 27 75,0%
  • Hayır

Oy: 9 25,0%

• Kullanılan toplam oy
    36

ByGr33n

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi 11T
Konular
10
Yanlış yazmışım evet. Bahsettiğim ghost touch olayıydı. Bu ve benzeri sorunlar sebebi ile 1 sene boyunca cihaza müdahale etmemek en mantıklısı olacaktır şahsen. Bende rom denemeleri için sabırsızlansam da beklemeyi düşünüyorum.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En mantıklısı zaten telefon kendisini bu süreç içerisinde belli edecektir. Genel olarak ilk 3-5 ay içerisinde anlaşılıyor siz ne kadar güzel kullansanızda bu benim tecrübem ve araştırmalarıma göre şahsi fikrim. Güncelleme konusuna gelirsem şu an için harıl harıl araştırıyorum genel olarak geçişlerde takılmalar donmalar ve şarjdan yana dem vuruluyor diğer platformlarda.

yasirsamed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasir Samed
Cihazım
Xiaomi Mi 9t
Konular
3
En mantıklısı zaten telefon kendisini bu süreç içerisinde belli edecektir. Genel olarak ilk 3-5 ay içerisinde anlaşılıyor siz ne kadar güzel kullansanızda bu benim tecrübem ve araştırmalarıma göre şahsi fikrim. Güncelleme konusuna gelirsem şu an için harıl harıl araştırıyorum genel olarak geçişlerde takılmalar donmalar ve şarjdan yana dem vuruluyor diğer platformlarda.

Geçişlerde donmalar bende ana ekranda oldu ama toplasanız 10 defa olmamıştır. 2 3 saniye içerisinde de düzeliyor. Şarjı, MIUI 10 halini hiç görmediğim için bir şey diyemem ama bundan iyi olması için 2 gün rahat çıkarması lazım. Çünkü bu hali 2 günü zorluyor normal kullanımda

ByGr33n

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi 11T
Konular
10
Geçişlerde donmalar bende ana ekranda oldu ama toplasanız 10 defa olmamıştır. 2 3 saniye içerisinde de düzeliyor. Şarjı, MIUI 10 halini hiç görmediğim için bir şey diyemem ama bundan iyi olması için 2 gün rahat çıkarması lazım. Çünkü bu hali 2 günü zorluyor normal kullanımda

Anladım. Bir gelsin kullanayım buradan sizi bilgilendiririm. Cevabınız için teşekkürler.

heister

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi9t
Konular
5
5 sene LG g5 kullandım. Mi9t iyi bir cihaz lakin bataryası oyunlarda fazla pil tüketiyor. Oyun dışı kullanım olarak 12 saat götürüyor. Bunun dışında mi9t pro alacak gücünüz var ise pro alın.

ByGr33n

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi 11T
Konular
10
5 sene LG g5 kullandım. Mi9t iyi bir cihaz lakin bataryası oyunlarda fazla pil tüketiyor. Oyun dışı kullanım olarak 12 saat götürüyor. Bunun dışında mi9t pro alacak gücünüz var ise pro alın.
Pro düşündüm fakat bütçem anca bu kadardı. Zaten kargo bu gün yarın elime ulaşıcak. Hangi sürüm ve arayüzdesiniz belirtirseniz memnun olurum.

ByGr33n

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi 11T
Konular
10
Telefon elime ulaştı ve gerçekten çok hoş. Android 9 ve Miui 10.3.11 ile geldi. Şimdilik güncelleme yapmayacağım. SD kart takılmadığı için Usb - type c - SD card readerlar var piyasada kullanan var mı ?

yasirsamed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasir Samed
Cihazım
Xiaomi Mi 9t
Konular
3
Telefon elime ulaştı ve gerçekten çok hoş. Android 9 ve Miui 10.3.11 ile geldi. Şimdilik güncelleme yapmayacağım. SD kart takılmadığı için Usb - type c - SD card readerlar var piyasada kullanan var mı ?

Card readerlar ne kadar kullanışlı bilemiyorum ama type-c çıkışlı otg öneririm. Aşağıdaki ürünü kullanıyorum. 64 gb cihaz + 64 gb otg ile otomatik 128 gb yanımda anahtarlık olarak taşıyorum. Dilersen 128 gb modelleri de var. SanDisk ürünü olduğu için malzeme de kaliteli. Usb 3.1 standartlarında yüksek okuma ve yazma hızına sahip
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

ByGr33n

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi 11T
Konular
10
Card readerlar ne kadar kullanışlı bilemiyorum ama type-c çıkışlı otg öneririm. Aşağıdaki ürünü kullanıyorum. 64 gb cihaz + 64 gb otg ile otomatik 128 gb yanımda anahtarlık olarak taşıyorum. Dilersen 128 gb modelleri de var. SanDisk ürünü olduğu için malzeme de kaliteli. Usb 3.1 standartlarında yüksek okuma ve yazma hızına sahip
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Özelden link atabilir misiniz ?

Yeşil Okçu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay
Cihazım
Mi 9T
Konular
7
Elime Cuma günü geçti. Ben de MIUI 11 android 10 ikilisi hakkında pil performansı iyi değil yorumları okumuştum. Android 9 MIUI 10 kullanıyorum. Performansı gayet iyi bence

Üst Alt