Sohbet Mi 9t Kullanıcı Görüşleri

Android 10 güncellemesinden memnunmusunuz ?

• Evet

Oy: 27 75,0%
  • Hayır

Oy: 9 25,0%

• Kullanılan toplam oy
    36

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
4
Ben tam 2 yıl 1 aydır mi9t kullanıyorum. Hiç pil değiştirmedim ve isterseniz kullanım istatistiklerimi size gönderebilirim. Cihaza custom rom kurmadan önce ortalama 4.5 - 5 saat ekran süresi alıyordum. Şu an birçok rom denedikten sonra android 12 evox rom kullanıyorum. 5.5 saat ekran süresi alıyorum ortalama. Kullanım olarak oyun oynayan biri değilim, bazen Pokemon go oynuyorum, genelde kitap okuyorum telefondan, YouTube kullanıyorum özellikle her akşam, kısacası standart bir kullanıcıyım. En ekstra durum oppo watch kullanıyorum ve sürekli bağlı kalıyor telefonu, konum, Bluetooth gibi servisler sürekli açık yani. Batarya performansını buna göre değerlendirmenizde fayda var. Bu arada evde 2 adet de note 10 lite kullanan var. Şark konusunda gözle görülür bir fark var bence, bazen batarya değişimi gelmiş diye düşünüyorum onları görünce. Şunu da belirtmek istiyorum, mi9t bana nedense daha kaliteli bir izlenim bırakıyor kasa konusunda. Bu arada batarya değişimini deji marka ile yapıp memnun kalmayan kişiler olduğu için telefonun orijinalliğini bozmak istemiyorum bu nedenle girişmiyorum o işe hiç. Aklınızda böyle bir fikir varsa forumda yorumları okumanızı tavsiye ederim bu konuda.
Hocam uzun uzun yazmışsınız öncelikle teşekkür ediyorum.Birçok soruma yanıt almış oldum.Batarya olayınıda servis bataryası bularak çözdüm iyi denk geldi.Tekrar teşekkür ederim kolay gelsin.

Üst Alt