Rom Mi 9T / K20 Revolution-OS Stabil Android 10 V11 20.01.31.

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 632
  • Görüntüleme 55K

Ronin72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cemal
Cihazım
xiaomi mi 10 T
Konular
2
rom çok güzel ama tek bi sıkıntısı var sistem başlatıcı ara sırada çöküyor ve hata raporu bildir çıkıyor bende her seferinde uygulamalardan verileri temizle yapıp düzeltiyorum ama yinede sistem başlatıcı arada çöküyor bunun nedeni ve ya bi çaresi varmı bu rom da kalmak istiyorum

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
rom çok güzel ama tek bi sıkıntısı var sistem başlatıcı ara sırada çöküyor ve hata raporu bildir çıkıyor bende her seferinde uygulamalardan verileri temizle yapıp düzeltiyorum ama yinede sistem başlatıcı arada çöküyor bunun nedeni ve ya bi çaresi varmı bu rom da kalmak istiyorum

Yedekten yükleme yaptıysanız ondan olabilir, mevcut romu wipe yapmadan tekrar yükleyin...

Ronin72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cemal
Cihazım
xiaomi mi 10 T
Konular
2
kusura bakmayın çok özür dileyrek söylüyorum ben az acemiyim sıfırdan mı yoksa tekrar üstüne mi kuruyum ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
kusura bakmayın çok özür dileyrek söylüyorum ben az acemiyim sıfırdan mı yoksa tekrar üstüne mi kuruyum ?

Rom/Zip dosyasını tel hafızasına atıp twrp'ye girin, install kısmından attığınız rom/zip dosyasını bulup direk yükleyin, işlem bitimi dalvik/cache seçip temizleyin ve temizlik bitimi reboot sistem deyin tamamdır. Herhangi bir veri kaybı olmaz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

c0ldwave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
İphone
Konular
21
Burdaki son sürümü günlük ve ışığın bol olduğu yerlerde gece çekiminde kullanıyorum.

Buradaki sürümlerden de "PMGC_7.2.014_Relesed_V1.apk" olanı kullanıyorum. 48mp porte çekiyor ve galeride ayrı ayrı klasörleme yapmıyor. Gece çekimlerinde daha çok ışığın bulunmadığı (gökyüzü gibi) fotoğraflarda başarılı daha fazla aydınlık fotoğraflar çekiyor.

BBu iki apk aynı anda kurulabiliyorhandshake~~
Kendi kamerasında gece modu leş.
Pro modunda güzel sonuçlar çıkabiliyor ama ışıklı alanlar çok parlak çıkabiliyor ve raw kayıt yapmaması da olumsuz benim için. Gcam gece modunda harika
48 mp modunu bulamadim hocam

Ronin72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cemal
Cihazım
xiaomi mi 10 T
Konular
2
hocam onu yaptım ama sorun telefon yedeklemesini geri yüklediğimde oluyor sadece yani yedeklerimi alamıyorum bende elle tekrar kuruyorum şuan uygulama vs umarım bi sıkıntı çıkmaz teşekkür ederim bide her yazdığımada sizin cevaplamanız çok teşekkürler çok yardımcı oluyorsunuz saolun

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
hocam onu yaptım ama sorun telefon yedeklemesini geri yüklediğimde oluyor sadece yani yedeklerimi alamıyorum bende elle tekrar kuruyorum şuan uygulama vs umarım bi sıkıntı çıkmaz teşekkür ederim bide her yazdığımada sizin cevaplamanız çok teşekkürler çok yardımcı oluyorsunuz saolun

Konu sahibi benim ;)

Yedekten sistem yedeğini seçme imkanınız varsa onu yüklemeyin. Her rom farklı sistem başlatıcı kullanıyor ve diğer romda uyumsuz oluyor Yes~~

Ufukcan34

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Xiaomi mi9t Pro
Meslek
Laborant / Barista
Konular
7
Çok bilgim yok bu konularda şuanda telefonda twrp yüklü.Pixel rom aticamda aynı işlemleri yapabilirim değil mi pixel rom icinde ?
Telefonun mi 9t pro

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Çok bilgim yok bu konularda şuanda telefonda twrp yüklü.Pixel rom aticamda aynı işlemleri yapabilirim değil mi pixel rom icinde ?
Telefonun mi 9t pro

AOSP romların kurulum adımları farklıdır, romda anlatılan şekilde kurulum yapmalısınız...

Linkin sonuna sorabilirsiniz...

MimarSinan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mimar
Cihazım
Redmi Not 4 MTK
Konular
1
Stoya
Teşekkürler konu için.
Bu romu yüklemek istiyorum bana bi yol gösterir misiniz?

Telefondaki tüm verileri nasıl yedeklerim.?(uygulamaları vs tekrar yüklemek istemiyorum)
BL kilidi için bekliyorum.
IMEI attıktan sonra twrpden sıfırlama yaptığımızda IMEI uçar mı?
Hangi romdan geçiş yaptığımın bir önemi var mı?
Şimdiden teşekkürler..

Üst Alt