O mesajı gördüm. Belki ondan sonra yeni bir haber vardır diye merak etmiştim. Bu arada maşallah yildirim gibisiniz hocam![]()
Hocam rom şu haliyle gayet stabil zaten yeni güncellemenin en iyi yanı güvenlik yaması yaması olur zannediyorum. Miui12 ye kadar rom değiştirmem sanırımO mesajı gördüm. Belki ondan sonra yeni bir haber vardır diye merak etmiştim. Bu arada maşallah yildirim gibisiniz hocam![]()
Olsun. Bildirim gelip de bakmayanlar bile varkenKonu sahibi olduğum için bildirim geliyor her konuya mesaj yazıldığında![]()
Hocam rom şu haliyle gayet stabil zaten yeni güncellemenin en iyi yanı güvenlik yaması yaması olur zannediyorum. Miui12 ye kadar rom değiştirmem sanırım![]()
Gezindim gezindim yine bu roma geldim. Pixel experience güzeldi aslında. Ancak kendi kamerası ve google cam hata verdi. Ben de döndüm. Pil olarak hakikaten güzel rom.
Genel olarak bir sorunum var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Gece modu çok kötü çekiyor stok kamerada. Birkaç gcam denedim. Onlardan da pek verim alamadım. Mi max2 nin bile kamerası kötüdür normalde. Gece modunda çok daha iyi çekiyordu.
Ben beceremedim sanırım kurmayı. Ya da her sürüm düzgün değil belki de. Memnun kaldığınız gcam var mı acaba? Tavsiyeniz?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBurdaki son sürümü günlük ve ışığın bol olduğu yerlerde gece çekiminde kullanıyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBuradaki sürümlerden de "PMGC_7.2.014_Relesed_V1.apk" olanı kullanıyorum. 48mp porte çekiyor ve galeride ayrı ayrı klasörleme yapmıyor. Gece çekimlerinde daha çok ışığın bulunmadığı (gökyüzü gibi) fotoğraflarda başarılı daha fazla aydınlık fotoğraflar çekiyor.
BBu iki apk aynı anda kurulabiliyor
Kendi kamerasında gece modu leş.
Pro modunda güzel sonuçlar çıkabiliyor ama ışıklı alanlar çok parlak çıkabiliyor ve raw kayıt yapmaması da olumsuz benim için. Gcam gece modunda harika
Rica ederim işinize yarar umarımMevcetin isimli arkadaşın modunu kurdum. Iyi ama istediğim gibi değil. Bakıyorum teşekkürler.