Rom Mi 9T / K20 Revolution-OS Stabil Android 10 V11 20.01.31.

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 632
  • Görüntüleme 55K

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mİ 14 T Pro
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
77
arkadaşlar bu rom os un en yeni versiyonumu bugünlerde çıkacak olan

Son düzenleme:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
O mesajı gördüm. Belki ondan sonra yeni bir haber vardır diye merak etmiştim. Bu arada maşallah yildirim gibisiniz hocam clap~~

Konu sahibi olduğum için bildirim geliyor her konuya mesaj yazıldığında ;)

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
O mesajı gördüm. Belki ondan sonra yeni bir haber vardır diye merak etmiştim. Bu arada maşallah yildirim gibisiniz hocam clap~~
Hocam rom şu haliyle gayet stabil zaten yeni güncellemenin en iyi yanı güvenlik yaması yaması olur zannediyorum. Miui12 ye kadar rom değiştirmem sanırım wasntme~~

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Konu sahibi olduğum için bildirim geliyor her konuya mesaj yazıldığında ;)
Olsun. Bildirim gelip de bakmayanlar bile varken :P
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam rom şu haliyle gayet stabil zaten yeni güncellemenin en iyi yanı güvenlik yaması yaması olur zannediyorum. Miui12 ye kadar rom değiştirmem sanırım wasntme~~

İlla ki birseyler değişir diye düşünüyorum hocam. Eskiden çok kurcalardim. Artık üşeniyorum kurmaya yeniden yeniden. Yeni sürümü kurup kalırım büyük ihtimal.

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Gezindim gezindim yine bu roma geldim. Pixel experience güzeldi aslında. Ancak kendi kamerası ve google cam hata verdi. Ben de döndüm. Pil olarak hakikaten güzel rom.

Genel olarak bir sorunum var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Gece modu çok kötü çekiyor stok kamerada. Birkaç gcam denedim. Onlardan da pek verim alamadım. Mi max2 nin bile kamerası kötüdür normalde. Gece modunda çok daha iyi çekiyordu.

Ben beceremedim sanırım kurmayı. Ya da her sürüm düzgün değil belki de. Memnun kaldığınız gcam var mı acaba? Tavsiyeniz?

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
Gezindim gezindim yine bu roma geldim. Pixel experience güzeldi aslında. Ancak kendi kamerası ve google cam hata verdi. Ben de döndüm. Pil olarak hakikaten güzel rom.

Genel olarak bir sorunum var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Gece modu çok kötü çekiyor stok kamerada. Birkaç gcam denedim. Onlardan da pek verim alamadım. Mi max2 nin bile kamerası kötüdür normalde. Gece modunda çok daha iyi çekiyordu.

Ben beceremedim sanırım kurmayı. Ya da her sürüm düzgün değil belki de. Memnun kaldığınız gcam var mı acaba? Tavsiyeniz?
Burdaki son sürümü günlük ve ışığın bol olduğu yerlerde gece çekiminde kullanıyorum.

Buradaki sürümlerden de "PMGC_7.2.014_Relesed_V1.apk" olanı kullanıyorum. 48mp porte çekiyor ve galeride ayrı ayrı klasörleme yapmıyor. Gece çekimlerinde daha çok ışığın bulunmadığı (gökyüzü gibi) fotoğraflarda başarılı daha fazla aydınlık fotoğraflar çekiyor.

BBu iki apk aynı anda kurulabiliyorhandshake~~
Kendi kamerasında gece modu leş.
Pro modunda güzel sonuçlar çıkabiliyor ama ışıklı alanlar çok parlak çıkabiliyor ve raw kayıt yapmaması da olumsuz benim için. Gcam gece modunda harika

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Burdaki son sürümü günlük ve ışığın bol olduğu yerlerde gece çekiminde kullanıyorum.

Buradaki sürümlerden de "PMGC_7.2.014_Relesed_V1.apk" olanı kullanıyorum. 48mp porte çekiyor ve galeride ayrı ayrı klasörleme yapmıyor. Gece çekimlerinde daha çok ışığın bulunmadığı (gökyüzü gibi) fotoğraflarda başarılı daha fazla aydınlık fotoğraflar çekiyor.

BBu iki apk aynı anda kurulabiliyorhandshake~~
Kendi kamerasında gece modu leş.
Pro modunda güzel sonuçlar çıkabiliyor ama ışıklı alanlar çok parlak çıkabiliyor ve raw kayıt yapmaması da olumsuz benim için. Gcam gece modunda harika

Mevcetin isimli arkadaşın modunu kurdum. Iyi ama istediğim gibi değil. Bakıyorum teşekkürler.

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
Mevcetin isimli arkadaşın modunu kurdum. Iyi ama istediğim gibi değil. Bakıyorum teşekkürler.
Rica ederim işinize yarar umarım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ronin72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cemal
Cihazım
xiaomi mi 10 T
Konular
2
bunda da widevine l3 sorunu varmı stock rom videvine l1 rom aramaktan bıktım yaw :(

Üst Alt