- Adım
- Soner
- Cihazım
- Mi 9T 128 GB
- Meslek
- Tekniker
- Konular
- 9
stabil olduğunda dönüş yapabilirim ama şuanlık EU dönüyorumA11 genel olarak hazır değil henüz
stabil olduğunda dönüş yapabilirim ama şuanlık EU dönüyorumA11 genel olarak hazır değil henüz
Sanırım ücret dahilinde olacak bundan sonraki sürümler.Telegram grubunda yeni versiyonlardan ve stabilden bahsediyor fakat henüz yayınlanan bişey yok. Bilgisi olan varmı?
Hmmm, okudum bende ama sanki stabil sürümler için değil de haftalıklar için olacak ücret kısmı.Sanırım ücret dahilinde olacak bundan sonraki sürümler.
Valla o kadar detaylı bakmadım hocam pek bir bilgim yokHmmm, okudum bende ama sanki stabil sürümler için değil de haftalıklar için olacak ücret kısmı.
Halihazırda kullanıyorum ve memnun değilim desem yalan olur. Temalar kısmı hariç, çin temaları hariç bişey indiremiyorum. Bekleyelim bakalım biraz daha.Valla o kadar detaylı bakmadım hocam pek bir bilgim yok
İlk A11 beta versiyonlardan olduğu için ben pek kullanmak istemiyorum açıkçasıHalihazırda kullanıyorum ve memnun değilim desem yalan olur. Temalar kısmı hariç, çin temaları hariç bişey indiremiyorum. Bekleyelim bakalım biraz daha.
İlk kurulumdan sonra lag vardı biraz ama şimdi hiç bir sorun yok, çince temalar hariçİlk A11 beta versiyonlardan olduğu için ben pek kullanmak istemiyorum açıkçası