- Adım
- Çağrı
- Cihazım
- Mi 10T Pro
- Konular
- 15
12.04 ü kurun dedilerKonusunda bazı arkadaşlar buglardan bahsetmişti. İsterseniz inceleyin ona göre eu stabil kurarsınız hocam.
O da bir seçenek hocam. Açıkçası stabil rom olduğundan güvenlik güncellemesi falan oluyor. 12.0.6.0 bana biraz daha akıcı geldi ama onun bilgisini vereyim.12.04 ü kurun dediler
v12.0.6.0 hocam bu versiyon çok sağlam. Acele ile kurdum. Global kuracağım diye Eu stable kurmuşum. iyiki de kurmuşum. Çünkü hem akıcı, şarj optimizsayonu düzelmiş. Takılma donma kasma vs. gitmiş. Mis gibi rom. Telefonu akşamları şarj eden biriyim. 24 saatte %5 de 7 saat ekran süresi vardı. Sosyal medya indirmeler oyun vs. kurdum. Fotoğraf çektim. Video çektim. Rom cidden güzel. Stable rom tavsiyesi isteyenlere miuimix v12 yada eu stable v12 Eu stable öneririm.(Tabiki v12.0.6.0)O da bir seçenek hocam. Açıkçası stabil rom olduğundan güvenlik güncellemesi falan oluyor. 12.0.6.0 bana biraz daha akıcı geldi ama onun bilgisini vereyim.
Güzel günlerde kullanın hocam. İlk çıktığı zamandan beri kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım dediğiniz gibi pili stabilitesi gayet güzelv12.0.6.0 hocam bu versiyon çok sağlam. Acele ile kurdum. Global kuracağım diye Eu stable kurmuşum. iyiki de kurmuşum. Çünkü hem akıcı, şarj optimizsayonu düzelmiş. Takılma donma kasma vs. gitmiş. Mis gibi rom. Telefonu akşamları şarj eden biriyim. 24 saatte %5 de 7 saat ekran süresi vardı. Sosyal medya indirmeler oyun vs. kurdum. Fotoğraf çektim. Video çektim. Rom cidden güzel. Stable rom tavsiyesi isteyenlere miuimix v12 yada eu stable v12 Eu stable öneririm.(Tabiki v12.0.6.0)
Şuan için beta sürümleri üstüne rom yapıyorlar. İleriki bir dönemde belki stabil rom da yapabilirler. RevOS olarak yapıyorlardı çünkü.One Os'un Stabil sürümü var mı, veya çıkıcakmı? Yoksa yalnız beta'mı yayınlanıyor?
ahmethan98 MIUI 11 kullanicaksaniz mi room deneyin derimSuana kadar mi9tye cikmis butun romlari kullandim aospasindan miui10 11 12 android 11 li betaya kadar bana gore en stabil en hatasiz en iyi performansi veren en iyi sarji giden tek rom miuimix 11.0.6 yaklasik 24 saat bekleme 10-11 saat ekran suresi aliyorum dersim cok oldugu icin teams den canli ders dinliyorum cok sarj yiyor ekran surem en kotu 9 saate dusuyor gunluk yaklasik 1-1.5 saat konusuyorum ekran parlakligi yuzde 80 sabit telefonu pil tasarrufunda kullaniyorum cunku performansa etki bile etmiyor bildirimler sikintisiz aksini dusunen varsa mesaj yazsin ha miui12 kullanim diyorsaniz hatasi cok bana gore millet stabil diyor ama degil siz dedigimi bir kullanin stabili gorursunuz o zaman diyeceklerim bu kadar daha miui12 3-4 guncelleme ile anca miui11 son surumune zor gelir bundanda haberiniz olsun.Buarada telefon yaklasik 1 yil oldu alali.