- Adım
- Halil
- Cihazım
- Mi 9T (Davinci)
- Konular
- 44
Ne gibi bir şaşkınlık hocamBende AOSP'den geçtim. İlk bir şaşkınlık olacak bilginiz olsun.![]()
Ne gibi bir şaşkınlık hocamBende AOSP'den geçtim. İlk bir şaşkınlık olacak bilginiz olsun.![]()
İlk açılış uzun sürecek bir sürü kurulum aşaması vs. Her ayardan sonra ana ekrana döndüğünde simgeler yeniden yüklenecek. Standart MIUI işte yaNe gibi bir şaşkınlık hocamgeçmeden bilelim.
Kamerada uzun pozlama yok maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam twrp ve magisk kurulumu hakkında spoyler açtım konuda. Dediğim şekilde kurulursa herhangi bir sorun olmuyor.
Sorununuzun çözülmesine sevindim. Uzun süredir MIUI kullanmadım. Kullandığım AOSP'lere bakacak olursak Android 11'in Android 10'dan hem cihaz performansı hemde batarya performansı tarafında daha üstün gördüm. Umarım bu MIUI'ada yansımıştır.Evet ilk etapta acele edip yanıtınızdan önce yalnızca Magisk flashladım ve cihaz fastboot'a attı. Şimdi önce MagiskR ve ardından Magisk'i flashladım ve cihaz sorunsuz boot etti.
Son 4-5 MIUI 12 sürümünde nedenini çözemediğim bir şekilde azami 2,5-3 saat ekran süresi alıyordum. Bakalım temiz kurulum sonrası Android 11 neler gösterecek.
Aynen bende onu umut ediyorum deneyimlerinizi ve ekran görüntülerini bekliyorum.Sorununuzun çözülmesine sevindim. Uzun süredir MIUI kullanmadım. Kullandığım AOSP'lere bakacak olursak Android 11'in Android 10'dan hem cihaz performansı hemde batarya performansı tarafında daha üstün gördüm. Umarım bu MIUI'ada yansımıştır.
Yüklediğiniz ekstra bir magisk modulu vs var mı hocam?Dakika 1 Gol 1
Kurulum bitti, Play Store'daki güncellemeleri yaptım ve cihazı restart ettim. Restart sonrası cihaz açıldı, kilit ekranında pin'imi girdim ve güm, cihaz shutdown. Tekrar açtım cihazı, yeniden kilit ekranına geldi, pin'imi giriyorum ve yine güm.
Ekran görüntüleri ilk sayfaya eklenmiştir.Aynen bende onu umut ediyorum deneyimlerinizi ve ekran görüntülerini bekliyorum.
Verdiğim orangefox u kurdunuz mu?Beyler, magisk te herhangi bir zip flashlarken hata veriyor, invalid uri yazıp yükleme yapmıyor. Var mıdır bir çözümü?
Hocam nasıl bende AOSP kullanıyorum yıllardır geçilir mi? Akıcılık çok önemli benim için.Verdiğim orangefox u kurdunuz mu?