- Adım
- Halil
- Cihazım
- Mi 9T (Davinci)
- Konular
- 44
Şuan kurulmaması gerektiğini test ederek öğrendim.Stabil EU ya döneyim bari tekrar.
Kurucam ya artık çin beta kurtumda google işini halledemedim, engel koymuşlar sanırım.Şuan kurmayın arkadaşlar. Bende dayanamadım çok. Ufak tefek laglar bile yetiyor kurmamak için
Eu yerine miuimix kurma şansınız var mı? Eu dan daha stabil çalışıyor geneldeKurucam ya artık çin beta kurtumda google işini halledemedim, engel koymuşlar sanırım.
EU kuruyorum şimdi lagları hallederiz.
Çin beta akıcı bu arada baya.
Hocam MMX bir farkı yokmuş öğrendim ama bu arada magisk flashlamayı unuttum TWRP uçtu ve mi recovery den nasıl çıkıcam bilmiyorum yanlışlıkla format çekmem umarım çinçe çünküEu yerine miuimix kurma şansınız var mı? Eu dan daha stabil çalışıyor genelde
PC üzerinden fastboot modda yükleyin. Twrp açılınca konuda önerilen orangefoxu yükleyin hocamHocam MMX bir farkı yokmuş öğrendim ama bu arada magisk flashlamayı unuttum TWRP uçtu ve mi recovery den nasıl çıkıcam bilmiyorum yanlışlıkla format çekmem umarım çinçe çünkü
Hocam çıktım da fastboot' a girmiyor telefon rengarenk bozuk ekran çıkıyor reset atıyor yandık.PC üzerinden fastboot modda yükleyin. Twrp açılınca konuda önerilen orangefoxu yükleyin hocam
Fastboot a girmiyor mu? Valla hocam o konu hakkında bilgim yok maalesefHocam çıktım da fastboot' a girmiyor telefon rengarenk bozuk ekran çıkıyor reset atıyor yandık.
Şimdi girdi tamam. Reboot attım düzeldi.
Girdi girdi editledim görmediniz sanırım.Fastboot a girmiyor mu? Valla hocam o konu hakkında bilgim yok maalesef