MIUI 12.5 Mi 9T/K20 - MIUI 12.6 Android 11 - 21.11.24 EU Beta ROM (Son Beta ROM)

tahsinbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahsin
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
front-end develop.
Konular
0
Daha önce persist ile ilgili bir işlem yaptınız mı hocam? Persistle oynayanların genel sorunu l1 hiç bir şekilde olmuyor.
hocam eu rom kullanmaya başladığım ilk sıralar forumdaki yöntemleri denedim, global rom indirip cmd ile persist flashlama denedim olmadı o yöntem hala L3tü. sonra merakımdan Çin kapalı beta kurdum, onda baktım L1 görünüyor. sonra tekrar eu'ya geçtim, L3 yine. :)

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
hocam eu rom kullanmaya başladığım ilk sıralar forumdaki yöntemleri denedim, global rom indirip cmd ile persist flashlama denedim olmadı o yöntem hala L3tü. sonra merakımdan Çin kapalı beta kurdum, onda baktım L1 görünüyor. sonra tekrar eu'ya geçtim, L3 yine. :)
Hocam ilginç bir durum. Normalde Çin rom larında L3 ile gelir. Eu gibi romlar sonradan roma eklenir. Kapalı betada l1 olması garip açıkçası.

Hocam sizin yapacağız iş şudur. Mi flash ile global romu yükleyin eğer persist bozulma veya benzeri bir durum olmadıysa l1 gelmesi lazım
Sonrasında twrp falanı filanı kurup eu rom tekrar atın l1 gelmesi gerekir normal şartlarda. Aklıma da başka bir şey gelmiyor.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tahsinbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahsin
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
front-end develop.
Konular
0
Hocam ilginç bir durum. Normalde Çin rom larında L3 ile gelir. Eu gibi romlar sonradan roma eklenir. Kapalı betada l1 olması garip açıkçası.

Hocam sizin yapacağız iş şudur. Mi flash ile global romu yükleyin eğer persist bozulma veya benzeri bir durum olmadıysa l1 gelmesi lazım
Sonrasında twrp falanı filanı kurup eu rom tekrar atın l1 gelmesi gerekir normal şartlarda. Aklıma da başka bir şey gelmiyor.

hocam söz öyle söyleyince şüpheye düştüm şimdi, yanlış bilgi vermiş olabilirim afedersiniz. L1 yakalamak için epey yol denedim de, sizin söylediğiniz gibiyse ben yanlış hatırlıyorum o zaman. ben son mesajınızda söylediklerinizi de bir deneyeyim, olmazsa da başka yolu yok gibi sanki

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
hocam söz öyle söyleyince şüpheye düştüm şimdi, yanlış bilgi vermiş olabilirim afedersiniz. L1 yakalamak için epey yol denedim de, sizin söylediğiniz gibiyse ben yanlış hatırlıyorum o zaman. ben son mesajınızda söylediklerinizi de bir deneyeyim, olmazsa da başka yolu yok gibi sanki
Hocam benim bildiklerim bunlar yanlışım varsa forum da ki diğer arkadaşlar düzeltirse iyi olur. Tabi yukarıdaki leri yaparsanız kesin gelir demiyorum. Denemek lazım başka yolu varsa da aklıma gelmiyor. Belki xda da twrp den yüklenen l1 yapmaları ola bilir bakmak lazım.

Sdrs81

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar D.
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
12
Arkadaşlar merhaba,en son ki sürümü kurup herhangi bir hatayla karşılaşan var mı acaba bilgilendirebilir mi?Performans ve pil olarak bir değişim var mı önceki sürüme göre?

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Arkadaşlar merhaba,en son ki sürümü kurup herhangi bir hatayla karşılaşan var mı acaba bilgilendirebilir mi?Performans ve pil olarak bir değişim var mı önceki sürüme göre?
Bu soruyu bende merak ediyorum.

centaki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fazlı
Cihazım
9 se
Konular
6
kontrol merkezi tepkimesinde sorun var

tahsinbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahsin
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
front-end develop.
Konular
0
bende son güncellemeden önce L3 dü güncellemeden sonra L1 oldu
sıfırdan kurulum yaptım, önce global yükleyip sonra eu flashladım hiçbir türlü L1e dönüştüremedim. yendi widevine sertifikasına yenik düştüm facepalm~~

Archetive

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi9T
Konular
23
Bende son 2 güncellemeden beri android/data yolunda hiçbir şey gözükmüyor 0 bayt. Uygulama data dosyaları nerde bulamıyorum. Bir yerde olduğu kesin çünkü Pubg Mobile haritalar, kaynak paketleri falan hep dataya iniyor, silindiğinde de oyun içinde tekrar indirin diyor ama öyle bir sorun yok. Dosyalar tam ama nerde bilinmiyor.

Üst Alt