- Adım
- Ali
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 23
bu son sorumdakine cevabınız nedir acaba ?Dolbyi denemeniz lazım hocam herkesin kulak zevki farklıdır.
bu son sorumdakine cevabınız nedir acaba ?Dolbyi denemeniz lazım hocam herkesin kulak zevki farklıdır.
Yeni güncelleme de sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum fakat rootu kaldırırsanız Dolby çalışmayacaktır hocam. İş yoğunluğu nedeniyle geç cevap veriyorum kusura bakmayın.bu son sorumdakine cevabınız nedir acaba ?
rootu kaldırınca çalışmaması çok kötüymüş ya dener miyim sanmıyorum bu yüzden teşekkürlerYeni güncelleme de sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum fakat rootu kaldırırsanız Dolby çalışmayacaktır hocam. İş yoğunluğu nedeniyle geç cevap veriyorum kusura bakmayın.
Valla birşey diyemicem sadece değişikliklerde l1 sertifikası geldiğini söylüyor.hala l3 görünüyor drm de netflixte de, sizde de öyle mi yoksa ek bir işlem mi yapmam gerekiyor
--
mesajı yazdıktan sonra l1 sertifikası indir diyorum hata veriyor.
Silip yeniden yükleyin l1 olacak. O bahsettiğiniz sertifika yükleme işlemi global romlar için. Eu rom da denemeyin. Romun içine gömülü geliyor bu rom da.hala l3 görünüyor drm de netflixte de, sizde de öyle mi yoksa ek bir işlem mi yapmam gerekiyor
--
mesajı yazdıktan sonra l1 sertifikası indir diyorum hata veriyor.
teşekkürler hocam bu gece temiz bi kurulum yapayım o haldeSilip yeniden yükleyin l1 olacak. O bahsettiğiniz sertifika yükleme işlemi global romlar için. Eu rom da denemeyin. Romun içine gömülü geliyor bu rom da.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi