Yardım Mİ 9T imei silindi

Murphy21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi pro
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9.0
Telefon Modeli
mi 9t
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba;

telefon yeni işletim sistemi yükledim telefon açıldı imei yok. orjinal xqcn dosyası duruyor atsam olur mu konu hakkında bigilerinizi ric ediyorum

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Şarjım düzeldi yemin ederim telefon 10 dakkadır %90 da su gibi şarj gidiyordu önceden 3 saat ekran süresi alıyordum max.

Güle güle kullan bu son olur inşallah yoksa bir telefon parası da imei işine gidecek :D

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Geçen sefer de size yolladım mi max 1 yaptınız tsk ederim ilginize ama en küçük şeyi bile herkes artık bana gönderin sohbetine girmiş. Diyorum bu nasıl olacak diyor bilene ver. Sanki o kişiye bilgi vahi yolu ile gelmiş
Ben kendi adıma konuşuyum hocam, diğerlerini bilemem. Kimseye sorarak bir şey öğrenmedim. Bozdum düzeltmeye uğraştım o arada öğrendim. Şunu yapsam ne olur diye sordum kendime ve onu yapıp soruma cevap buldum. Öğrenmenin en iyi yöntemi zor durumda kalmak, bunu öğrendim.

Oyla:

Murphy21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi pro
Konular
14
Kanun çıktığı zaman demişlerdi ama dediğiniz gibi aslı astarı yok. Şu genelge veya yönetmelik hazırlasınlar belli olur.
İmei silinme sorunu mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kendi adıma konuşuyum hocam, diğerlerini bilemem. Kimseye sorarak bir şey öğrenmedim. Bozdum düzeltmeye uğraştım o arada öğrendim. Şunu yapsam ne olur diye sordum kendime ve onu yapıp soruma cevap buldum. Öğrenmenin en iyi yöntemi zor durumda kalmak, bunu öğrendim.
Hocam tsk ederim yazdığınız için. Herseyi yaptım o dosya gitti onunda yediğini aldım silmişler evdekiler. Yoksa öğreniyorum herkes gibi. Tek hata yaptım oda bu

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt