Yardım Mİ 9T İçin En İyi Rom Hangisi

F0rever216

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Mi band 3
Konular
4
Meraba arkadaşlar xiaomi mi 9t ye sahibim cihazıma pacthlı miui pro 20.1.9 rom attım ama şarjım çok kötü ciddi anlamda o yüzden tekrar ro degiştirmek istiyorum bu işlerde çok yeniyim hangi rom ne kadar iyidir nedir bilemiyorum araştırma ve bi kaç kişinin yarımıyla en iyi rom mi rom ve miui mix oldugunu ögrendim (emin degilim o şekilde bi sonuca vardım) aklıma mi rom yattı 20.1.9 stabil sürümü herkes çok övdü ama tam ekran hareketi sorunu varmış sizce mi rom 20.1.21 beta mı olmalı yoksa stabil mi beta stabil den ne kadar iyidir eger yok miui mix daha iyi derseniz dinlerim sizleri benim için batarya stabillik ve birazda olsa farklı özelleştirmeler önemli sizin rom öneriniz varsa buyrun yazın degerlendiririm teşekkürler şimdiden herkese

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19
Özelleştirme konusunda maalesef MiRoom Rev OS den daha iyi ve batarya da kapışırlar ben MiRoom tavsiye ederim miui 10 da iken ikisini de kullandım
performans olarak da RevOS daha iyi gibi geldi bana hocam

Oyla:

F0rever216

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Mi band 3
Konular
4
neden maalesef dedin ya ç
Özelleştirme konusunda maalesef MiRoom Rev OS den daha iyi ve batarya da kapışırlar ben MiRoom tavsiye ederim miui 10 da iken ikisini de kullandım
neden maalesef dedin ya çekindim bak :D peki sence mi rom stabil mi beta mı 20.1.9 stabilde ana ekranda tam ekran hareketleri sıkıntılıymış 20.1.21 beta mı geçeyim sence

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Revos kurulum linkine de yazdım buraya da yazayim...

Bu rom işi "kullanıcıdan kullanıcıya,kurulumdan kuruluma,operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü bu ekran süresini/performansını etkileyen neden/sebep var..." bu yüzden "Neden ben bu süreleri alamıyorum " demeyin...

Israrla şu roma geç,bunu kullanmalısın demeyin, deneyip tecrübe etsin tavsiye isteyenler....

Not: mi-room son stabil rom 5 para etmez.....

Oyla:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
neden maalesef dedin ya ç

neden maalesef dedin ya çekindim bak :D peki sence mi rom stabil mi beta mı 20.1.9 stabilde ana ekranda tam ekran hareketleri sıkıntılıymış 20.1.21 beta mı geçeyim sence
20.2.20 kur en son varsa

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72

Bu rom işi "kullanıcıdan kullanıcıya,kurulumdan kuruluma,operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü bu ekran süresini/performansını etkileyen neden/sebep var..." bu yüzden "Neden ben bu süreleri alamıyorum " demeyin...

Israrla şu roma geç,bunu kullanmalısın demeyin, deneyip tecrübe etsin tavsiye isteyenler....

Kesinlikle son stabil de çuvalladılar. :D

Oyla:

F0rever216

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Mi band 3
Konular
4

O dediklerinizi okudum farkındayım ama şu an yani pro da olabilecek en kotu şekilde olduğu için önerilere göre gitmek istiyorum çünkü çok rom değiştirmek istemiyorum seçip kalmayı düşünüyorum sizce son beta sürümü nasıldır mı rom 20.1.21 ve son stabil de neden çuvalladılar sizce benim bildiğim tek sorun tam ekran hareketleri

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
O dediklerinizi okudum farkındayım ama şu an yani pro da olabilecek en kotu şekilde olduğu için önerilere göre gitmek istiyorum çünkü çok rom değiştirmek istemiyorum seçip kalmayı düşünüyorum sizce son beta sürümü nasıldır mı rom 20.1.21 ve son stabil de neden çuvalladılar sizce benim bildiğim tek sorun tam ekran hareketleri

Bu zamana kadar hiç beta rom kurup kullanmadım.

Okuduğunuzun farkındasınız ama hala öneri istiyorsunuz :)

9T için en çok tavsiye edilen masik ve revos, her ikisini de linkte anlatılan kurulum talimatlarını okuyup/inceleyip/uygulayarak kullanın ve tercihinizi ona göre yapın ama hangi romu kurarsanız kurun kurmadığınız rom sizi rahatsız edecek ve içinizdeki rom kurdurtma şeytanı devamlı vesvese verecek, bu durumdan tek kurtuluş yolu deneyip karar kılmak,tavsiye almak değil maalesef....

Oyla:
Üst Alt