Yardım Mİ 9T İçin En İyi Rom Hangisi

F0rever216

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Mi band 3
Konular
4
Meraba arkadaşlar xiaomi mi 9t ye sahibim cihazıma pacthlı miui pro 20.1.9 rom attım ama şarjım çok kötü ciddi anlamda o yüzden tekrar ro degiştirmek istiyorum bu işlerde çok yeniyim hangi rom ne kadar iyidir nedir bilemiyorum araştırma ve bi kaç kişinin yarımıyla en iyi rom mi rom ve miui mix oldugunu ögrendim (emin degilim o şekilde bi sonuca vardım) aklıma mi rom yattı 20.1.9 stabil sürümü herkes çok övdü ama tam ekran hareketi sorunu varmış sizce mi rom 20.1.21 beta mı olmalı yoksa stabil mi beta stabil den ne kadar iyidir eger yok miui mix daha iyi derseniz dinlerim sizleri benim için batarya stabillik ve birazda olsa farklı özelleştirmeler önemli sizin rom öneriniz varsa buyrun yazın degerlendiririm teşekkürler şimdiden herkese

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72

Oyla:

F0rever216

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Mi band 3
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu başlığı düzenlenmistir.
Uygun bölüme taşınmıştır.
Revos Rom deneyebilirsiniz.
teşekkür ederim öneri için abi de yani batarya konusunda mi romdan daha mı iyi dir çok adını duydugum bi rom degil önerme sebebiniz nedir yardım edersen çok iyi olur abi yani ben bi roma geçip onda uzun süre kalmayı planlıyorum da ondan özen göstermeye çalışıyorum

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
teşekkür ederim öneri için abi de yani batarya konusunda mi romdan daha mı iyi dir çok adını duydugum bi rom degil önerme sebebiniz nedir yardım edersen çok iyi olur abi yani ben bi roma geçip onda uzun süre kalmayı planlıyorum da ondan özen göstermeye çalışıyorum
Konu linkini attım hocam. Konuyu inceleyebilirsiniz. Aktif kullanım süresini konu sahibi eklemiş hocam

Oyla:

F0rever216

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Mi band 3
Konular
4
Konu linkini attım hocam. Konuyu inceleyebilirsiniz. Aktif kullanım süresini konu sahibi eklemiş hocam
eklemiş ama pek yararlı degil inceledim ama yorumların %90 ı falan eski sürümler için ve de genelde herkes sorunlarını paylaşmış mi 9t de kuran birilerine denk gelemedim yani kimse rom şu şekilde iyi mi 9t de kullandım şu + bu- yöneri tarzında bişe eklememiş

Oyla:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Meraba arkadaşlar xiaomi mi 9t ye sahibim cihazıma pacthlı miui pro 20.1.9 rom attım ama şarjım çok kötü ciddi anlamda o yüzden tekrar ro degiştirmek istiyorum bu işlerde çok yeniyim hangi rom ne kadar iyidir nedir bilemiyorum araştırma ve bi kaç kişinin yarımıyla en iyi rom mi rom ve miui mix oldugunu ögrendim (emin degilim o şekilde bi sonuca vardım) aklıma mi rom yattı 20.1.9 stabil sürümü herkes çok övdü ama tam ekran hareketi sorunu varmış sizce mi rom 20.1.21 beta mı olmalı yoksa stabil mi beta stabil den ne kadar iyidir eger yok miui mix daha iyi derseniz dinlerim sizleri benim için batarya stabillik ve birazda olsa farklı özelleştirmeler önemli sizin rom öneriniz varsa buyrun yazın degerlendiririm teşekkürler şimdiden herkese
Özelleştirme istiyorsan Masik ve MiuiPro(Ben başka cihazda Pro kullanıyorum şarj AOSP gibi),batarya istersen MiRoom güncelleme sıklığı istersen EU ya da EU tabanlı romlar

Oyla:

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19
RevOS kurmanı kesinlikle tavsiye ediyorum

Oyla:

F0rever216

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Mi band 3
Konular
4
Özelleştirme istiyorsan Masik ve MiuiPro(Ben başka cihazda Pro kullanıyorum şarj AOSP gibi),batarya istersen MiRoom güncelleme sıklığı istersen EU ya da EU tabanlı romlar
şu an mıuı prodayım ve çok kötü şarj durumum mi rom bataryada iyi deniyor evet ama sence revosdan daha mı iyi ayrıca mi rom dada ufak tefek özelleştirmeler var mı misal saati ortaya alma vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RevOS kurmanı kesinlikle tavsiye ediyorum
sence mi roma göre nasıl ve şarj ve özelleştirmede ya da stabil olma konusunda iyimi ???

Oyla:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
şu an mıuı prodayım ve çok kötü şarj durumum mi rom bataryada iyi deniyor evet ama sence revosdan daha mı iyi ayrıca mi rom dada ufak tefek özelleştirmeler var mı misal saati ortaya alma vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sence mi roma göre nasıl ve şarj ve özelleştirmede ya da stabil olma konusunda iyimi ???
Özelleştirme konusunda maalesef MiRoom Rev OS den daha iyi ve batarya da kapışırlar ben MiRoom tavsiye ederim miui 10 da iken ikisini de kullandım

Oyla:
Üst Alt