Yardım Mi 9t güncelleme esnansında twrp silindi

rifatsayin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
rifat
Cihazım
xiaomi 6x
Konular
1
twrp'yi yükleyememişsiniz. işlemi baştan tekrar yapmanız gerekiyor. ayrıca twrp'nin kalıcı olması için magisk de yükleyin, yoksa yine gider
Merhaba; bende xiaomi 6x telefonum var. dün kendim V10.2.3.0 diye bir güncelleme yükledim. telefonum aşırı şekilde şu an kasıyor. Yanlış birşeyler mi yaptım acaba? Yardımcı olur musunuz lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlar
Telefon hakkında ss atın
Merhaba; bende xiaomi 6x telefonum var. dün kendim V10.2.3.0 diye bir güncelleme yükledim. telefonum aşırı şekilde şu an kasıyor. Yanlış birşeyler mi yaptım acaba? Yardımcı olur musunuz lütfen.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Öncelikle merhaba. Telefonumu miui 11in yeni güncellemesiyle güncellemeye çalıştım. Ancak twrpye yönlendirilirken main main menü tarzında birşeyler çıktı ekran resmide alamadım. Açıkçası anlamıyorum da ne yapmam lazım. Lütfen yardımcı olur musunuz. Ayrıca bu işlemden sonra ekranım kasmaya ve şarjım hızlıca tükenmeye başladı telefon modeli mi 9T
Siz güncellemeyi normal recovery den de yükleyebilirsiniz sadece telefonu içinden sıfırlamayın

İmei işlemli değilse format atıp deneyebilirsiniz.
Yanlış bişey yapsanız telefon güncelleme yapmaz, hocam

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Malesef

Twrp nasıl yüklenir bilmiyorum
Düzeltme yapmak istiyorum. Anladığım kadarıyla telefonunuz orijinal recovey yüklenmiş durumdu ama an telefonunuz çalışıyor değil mi? Eğer öyle ise yapacağınız bir şey yok kullanmaya devam edebilirsiniz. Kasma vb konuları ise bir sonraki güncellemeye kadar beklemenizi önerim. (eğer twrp, rom yükleme vb. konularda tecrübeniz yoksa)

kyaeylul26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eylül
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
Siz güncellemeyi normal recovery den de yükleyebilirsiniz sadece telefonu içinden sıfırlamayın

İmei işlemli değilse format atıp deneyebilirsiniz.
Yanlış bişey yapsanız telefon güncelleme yapmaz, hocam
Zaten ilk recoveryden hata aldım. Sonra twrpden denedim olmadı

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Zaten ilk recoveryden hata aldım. Sonra twrpden denedim olmadı
Hocam aynı şekilde mi 9 t ye miui 10 sürümü yükledim. Sonra miui 11 güncelledim. Yaptığınız adımları yazarsınız ona göre yorumlayalım

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır

kyaeylul26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eylül
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
Hocam aynı şekilde mi 9 t ye miui 10 sürümü yükledim. Sonra miui 11 güncelledim. Yaptığınız adımları yazarsınız ona göre yorumlayalım
Ben direk güncellemeyi indirdim recoveriden güncellemeye başladı 1 dk sürmeden durdu ve zip hatalı tarzında birşey yazdı silip 1 2 kez denedim sonra twrp üzerinden denym dedim twrpye girmedi malesef onun yerine main menüye girdi. Twrp gitti diye düşündüm yüklemeye çalıştım bi arkadaş yardımıyla hata verdi devamlı

Düzeltme yapmak istiyorum. Anladığım kadarıyla telefonunuz orijinal recovey yüklenmiş durumdu ama an telefonunuz çalışıyor değil mi? Eğer öyle ise yapacağınız bir şey yok kullanmaya devam edebilirsiniz. Kasma vb konuları ise bir sonraki güncellemeye kadar beklemenizi önerim. (eğer twrp, rom yükleme vb. konularda tecrübeniz yoksa)
Twrp yüklü olmadan bir sonraki güncellemeyi yüklemede sorun yaşamaz mıyım?

Telefon orjinal değil

Son düzenleme:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Büyük bir ihtimal ile Twrp silindi. Cihazınızın bölümünde Tek tuşla Twrp yükleme aracı olacak adımlara uyarak Twrp yi tekrar yükleyin ve ardından Magisk flashlayın. Bazı cihazlara Magisk flashladıktan sonra bir daha Twrp cihazdan silinmiyor aynısını yaşadığımdan biliyorum böyle deneyin hocam birde.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
Konu başlığını lütfen düzenleyin aksi takdirde konu yorumlara kapatılacaktır.

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Büyük bir ihtimal ile Twrp silindi. Cihazınızın bölümünde Tek tuşla Twrp yükleme aracı olarak adımlara uyarak Twrp yi tekrar yükleyin ve ardından Magisk flashlayın. Bazı cihazlara Magisk flashladıktan sonra bir daha Twrp cihazdan silinmiyor aynısını yaşadığımdan biliyorum böyle deneyin hocam birde.
RezzNar hocamın dediği gibi twrp silinmiş siz volume UP + Power bastığınız da recevory menü açılıyor twrp değil tekrardan twrp kurmanız gerekiyor ve konu başlığını düzeltmeniz gerekiyor hocam

Üst Alt