Yardım Mi 9T Google Play Sertifikalı Değil

Archetive

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi9T
Konular
23
Öncelikle merhaba, cihazıma netflix yüklemek istiyordum lakin google play de bulamayınca biraz araştırma yaptım cihaz sertifikası ile alakalı olduğunu öğrendim. Cihazım yurt dışı repair görmüş cihaz. Global miui 12.0.5.0 romundayım, custom rom veya root da yok. Bu durumu nasıl çözebilirim ? Bu arada GSF kodu diye bişey varmış onu yönlendirilien siteye yazdım ama olmuyor imei istiyor o da 15 haneli diye kabul etmiyor yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler şimdiden.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sadece

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomo Mi 9T
Konular
3
hocam netflixi google play üzeriden değilde harici sitelerden yükleyin. V12.0.5 romun da garip garip sertifika sorunları var. Tavsiyem google'dan aratıp yükleyin

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Öncelikle merhaba, cihazıma netflix yüklemek istiyordum lakin google play de bulamayınca biraz araştırma yaptım cihaz sertifikası ile alakalı olduğunu öğrendim. Cihazım yurt dışı repair görmüş cihaz. Global miui 12.0.5.0 romundayım, custom rom veya root da yok. Bu durumu nasıl çözebilirim ? Bu arada GSF kodu diye bişey varmış onu yönlendirilien siteye yazdım ama olmuyor imei istiyor o da 15 haneli diye kabul etmiyor yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler şimdiden.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rehber - Google Play Store Cihaz Sertifikalı Değil Hatası ve Çözümü bu konu size yardımcı olur

Oyla:

Archetive

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi9T
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam netflixi google play üzeriden değilde harici sitelerden yükleyin. V12.0.5 romun da garip garip sertifika sorunları var. Tavsiyem google'dan aratıp yükleyin
12.0.3.0 da da böyleydi, şimdiye kadar bu böyle miydi yeni mi oldu bilmiyorum son zamanlarda tekrar repair işlemi yapmak zorunda kaldım ondan sonra bunu fark ettim

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Magisk hide ı açıp Play Store'un güncellemeleri kaldırıp tekrar guncelledim 1-2 defa daha tekrarlamış olabilirim güncelleme kaldırıp yüklemeyi. Sertifikalı oldu, cihaz mi9t pro

Oyla:

Archetive

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi9T
Konular
23
Magisk hide ı açıp Play Store'un güncellemeleri kaldırıp tekrar guncelledim 1-2 defa daha tekrarlamış olabilirim güncelleme kaldırıp yüklemeyi. Sertifikalı oldu, cihaz mi9t pro
Root işlemi gerekiyor herhalde ben rootsuz kullanmak istiyorum bunları yaptıktan sonra miflash ile tekrar atsam global rom yine sertifikalı kalır mı gider mi

Son düzenleme:
Oyla:

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
İmei repair işlemi gördüğü için cihazınıza netflix yükleyemezsiniz bunun için cihazınızı rootlayıp magiske girerek safety.net'i kontrol ete tıklamanız gerekmekte onun dışında farklı bir çözümü yok diye biliyorum

Oyla:

Archetive

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi9T
Konular
23
İmei repair işlemi gördüğü için cihazınıza netflix yükleyemezsiniz bunun için cihazınızı rootlayıp magiske girerek safety.net'i kontrol ete tıklamanız gerekmekte onun dışında farklı bir çözümü yok diye biliyorum
Peki ben rootlu kullanmak istemiyorum bunu yapıp tekrar miflash ile romu kursam yine bozulur mu kalıcı mı bu yöntem yoksa

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Peki ben rootlu kullanmak istemiyorum bunu yapıp tekrar miflash ile romu kursam yine bozulur mu kalıcı mı bu yöntem yoksa
Kalıcı değil rootu kaldırdığınız an tekrar sertifikasız olur.

Oyla:

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
rootlu kullanmanın cihazınıza herhangi bir zararı yok yalnızca güncelleme alamazsın onu da güncelleme alacağın zaman unroot yapıp tekrar rootlayabilirsin cihazını bu yöntem dışında maalesef netflix kullanamazsın cihazında

Oyla:
Üst Alt