djfarukk herkes öyle diyor. paylaşılan ekran sürelirini görünce bende hak veriyorum benim ekran süresi epey iyi. ancak güncellemeden önce daha iyi olduğu için insan eskiyi arıyor. güncelleme önce %15 kalan şarji ile 10 - 10,5 saat altına düşmedi ekran sürem.
MortySmith hocam öyle sizin gibi çok farklı yönleriyle kullanan insan değilim.ama tuğla gibi de kullanmıyorum ilgi alanlarımız farklı diyelim.sosyal medya ile facebook haricinde ilgilenmiyorum. onuda gündemden kopmamak için kullanıyorum. instagram twitter twitch yok.sadece youtube, facebook, ve chrome ile işim oluyor. oyun hiç oynamadım. küçük ekranda keyifli olmuyor. ekran parlaklığım otomatikte herzaman.konumu ihtiyacım olmadıkça açmıyorum. mi airdots kablosuz kulaklığım var, günde max 2 saat onu kullanıyorum. bide kamerayla fotoğraf çekmeyi seviyorum. (bu arada android 10 ile 4k videoda EIS mükemmel oldu hakkını vermek lazım, ancak genel olarak kamera çok pil tüketiyor artık. ). ne olursa olsun şu da var ekran süresinin 9 saat olması ekranın 9 saat açık kaldığını gösterir. günlük 9 saat kullanım iyi süre bence.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.