Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 970
  • Görüntüleme 86K

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
İşaretlediğim kısımda ki süreleri alanlar akıllı telefon görünümünde olup tuşlu telefon ayarları yapıp öyle alıyorlar :)

Alınan ekran görüntülerinde rom bilgisi + hangi uygulamaların kullanıldığı + şarj edilip edilmediği gibi ayrıntılar var. djfarukk

Ama her zaman dediğim gibi bu rom işi "kullanıcıdan kullanıcıya,kurulumdan kuruluma,operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü bu ekran süresini/performansını etkileyen neden/sebep var..."
Yani bir de güç tasarrufu falan açılmış resmen insanın kendine işkence etmesi. Hayır güç tasarrufu açana kadar redmi 8a al bari. Ben anneme aldım haftada bir şarj ediyor :D hem fazladan verilen para da cepte kalmış olur. Annem de 8283838 saat ekran süresi alıyor hem de ayarsız :D

waycell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
waycell
Cihazım
mi9t
Konular
0
Globalde 9 saat. Hocam sizin telefon uçmuş zaten
djfarukk herkes öyle diyor. paylaşılan ekran sürelirini görünce bende hak veriyorum benim ekran süresi epey iyi. ancak güncellemeden önce daha iyi olduğu için insan eskiyi arıyor. güncelleme önce %15 kalan şarji ile 10 - 10,5 saat altına düşmedi ekran sürem. MortySmith hocam öyle sizin gibi çok farklı yönleriyle kullanan insan değilim.ama tuğla gibi de kullanmıyorum ilgi alanlarımız farklı diyelim.sosyal medya ile facebook haricinde ilgilenmiyorum. onuda gündemden kopmamak için kullanıyorum. instagram twitter twitch yok.sadece youtube, facebook, ve chrome ile işim oluyor. oyun hiç oynamadım. küçük ekranda keyifli olmuyor. ekran parlaklığım otomatikte herzaman.konumu ihtiyacım olmadıkça açmıyorum. mi airdots kablosuz kulaklığım var, günde max 2 saat onu kullanıyorum. bide kamerayla fotoğraf çekmeyi seviyorum. (bu arada android 10 ile 4k videoda EIS mükemmel oldu hakkını vermek lazım, ancak genel olarak kamera çok pil tüketiyor artık. ). ne olursa olsun şu da var ekran süresinin 9 saat olması ekranın 9 saat açık kaldığını gösterir. günlük 9 saat kullanım iyi süre bence.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
djfarukk herkes öyle diyor. paylaşılan ekran sürelirini görünce bende hak veriyorum benim ekran süresi epey iyi. ancak güncellemeden önce daha iyi olduğu için insan eskiyi arıyor. güncelleme önce %15 kalan şarji ile 10 - 10,5 saat altına düşmedi ekran sürem. MortySmith hocam öyle sizin gibi çok farklı yönleriyle kullanan insan değilim.ama tuğla gibi de kullanmıyorum ilgi alanlarımız farklı diyelim.sosyal medya ile facebook haricinde ilgilenmiyorum. onuda gündemden kopmamak için kullanıyorum. instagram twitter twitch yok.sadece youtube, facebook, ve chrome ile işim oluyor. oyun hiç oynamadım. küçük ekranda keyifli olmuyor. ekran parlaklığım otomatikte herzaman.konumu ihtiyacım olmadıkça açmıyorum. mi airdots kablosuz kulaklığım var, günde max 2 saat onu kullanıyorum. bide kamerayla fotoğraf çekmeyi seviyorum. (bu arada android 10 ile 4k videoda EIS mükemmel oldu hakkını vermek lazım, ancak genel olarak kamera çok pil tüketiyor artık. ). ne olursa olsun şu da var ekran süresinin 9 saat olması ekranın 9 saat açık kaldığını gösterir. günlük 9 saat kullanım iyi süre bence.

Tavsiye olarak via tarayıcı kullanın ve linkte verdiğim konumda yer alan pil tasarruf modu spoyler altında ki işlemleri yapın ekran süreniz artar.

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
Hocam benim de öyle extra kullanımım yok. YouTube vanced ,Chrome,tidal, Spotify vs. Kullanırım . Dedim ya çok zorlasam dahi (güç tasarrufu kapalı) en baba 24 saat bekleme 9 saat ekran süresi aldım. Kamera neredeyse hiç kullanmam. Oyun yok. Sosyal medya Instagram hariç yok.

waycell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
waycell
Cihazım
mi9t
Konular
0
Tavsiye olarak via tarayıcı kullanın ve linkte verdiğim konumda yer alan pil tasarruf modu spoyler altında ki işlemleri yapın ekran süreniz artar.

Stoya geçen gün görmüştüm hocam. herkes tavsiye ediyor. denemek isterim. kaynağı nedir bu uygulamanın yerli mi. yoksa başka ülkeye mi ait. tabi bunun önemi yok düzgün çalışan bir uygulamaysa ne fark eder. sorma sebebim. bu kadar önerilme sebebinin yerli olmasıyla alakası var mı.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Stoya geçen gün görmüştüm hocam. herkes tavsiye ediyor. denemek isterim. kaynağı nedir bu uygulamanın yerli mi. yoksa başka ülkeye mi ait. tabi bunun önemi yok düzgün çalışan bir uygulamaysa ne fark eder. sorma sebebim. bu kadar önerilme sebebinin yerli olmasıyla alakası var mı.

Yerli ve Milli değil hocam, kullanın. PC'de ise Opera kullanın.

waycell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
waycell
Cihazım
mi9t
Konular
0
Hocam benim de öyle extra kullanımım yok. YouTube vanced ,Chrome,tidal, Spotify vs. Kullanırım . Dedim ya çok zorlasam dahi (güç tasarrufu kapalı) en baba 24 saat bekleme 9 saat ekran süresi aldım. Kamera neredeyse hiç kullanmam. Oyun yok. Sosyal medya Instagram hariç yok.
MortySmith kullanımımız benzer aslında. burada stoya nın dediği gibi kişiden kişiye, yüklemeden yüklemeye veya telefondan telefona değişiyor demekki. ekstra olarak ben %15 altına düşürmeden şarja takıyorum telefonu.çok nadir düştüğü oluyor. pil tasarrufunu da 3 - 4 kez zorda kalınca açmışımdır pek kullanmam. birde şu var akşamdan şarja hiç takmadım telefonu. sabah işyerimde takarım %100 olunca hemen çıkarırım.telefon şarjda ikende hiç elime almam telefonu arama gelmediği sürece. bunların pil kullanımı için etkili olduğunu duymuştum. gerçekten öylemidir bilemem tabi.güncelleme öncesi ekran süremin fotosunu buldum onuda koyuyorum :)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yerli ve Milli değil hocam, kullanın. PC'de ise Opera kullanın.
Stoya yerli ve milli takıntım yok hocam :) sadece merak ettim. ama sen tavsiye ettiysen vardır bir kerameti. kullanıp ilgili konuyu geribildirim yaparım. teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşaretlediğim kısımda ki süreleri alanlar akıllı telefon görünümünde olup tuşlu telefon ayarları yapıp öyle alıyorlar :)

Alınan ekran görüntülerinde rom bilgisi + hangi uygulamaların kullanıldığı + şarj edilip edilmediği gibi ayrıntılar var. djfarukk

Ama her zaman dediğim gibi bu rom işi "kullanıcıdan kullanıcıya,kurulumdan kuruluma,operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü bu ekran süresini/performansını etkileyen neden/sebep var..."
MortySmith şimdi burada Stoya arkadaşımın yaptığı açıklamaya bir örnek vermek istiyorum. biz 3 arkadaş aynı anda mi9t 128 gb aldık kasım sonunda. 3-4ay oldu yani. benimki global rom çıktı diğer iki arkadaşta avrupa rom. ama en çok şarj süresi benim gidiyor. avrupa rom kullanan arkadaşlarımdan biri telefonu benim kullanımıma göre çok az kullanır. kendisi bu duruma isyan ediyor ve global rom geçmek istiyor. tabi servis buna izin vermedi. diğer avrupa rom kullanan arkadaşım ise aramızda en yoğun telefon kullanandır. sürekli kulağında kulaklık konum hep açık. bütün sosyal medya uygulamalarını işi gereği yoğun kullanır. telefon görüşmesi yapar.oyun oynar. ama ben 9 saat görüyosam o 7,5 saat görüyor. o kullanıma göre çok iyi bence. işte burada stoyanın dediği gibi bir tezat var. bir tarafta çok az kullanılan avrupa rom global rom dan çok çok kötü. diğer tatafta deli gibi kullanılan avrupa rom global rom dan çok çok daha iyi ekran süresi bakımından. biz bu konuya bir anlam veremedik.

Son düzenleme:

zekirdek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mi 9T
Konular
14
ben de 8 saati anca görüyorum ortalama 1,5 gün gidiyor şarjı, çok da kısıtlamadan kullanıyorum telefonu, zaten hızlı şarj oluyor gün içinfr 15-20 dk lık şarj epey işimi görüyor, takıntı haline gelmişti bende şu ekran süreleri bir şekilde kurtuldum diyebilirim artık. şuan için revos u kullanıyorum, ama masik de iyi rom. ikisi arasında bir ayrım yapamıyorum

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
Benim pil kullanımım. Güç tasarrufu kapalı yarı kullanım wifi yarı mobil bağlantı. 10 günlük cihaz ve diğer insanların pil değerlerini gördükçe 4 kere wipe Data yaptım cihazı :D bana kalitesiz çürük mal vermişler demek.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-19-21-53-48-202_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-02-19-21-53-48-202_com.miui.securitycenter.jpg
    251 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2020-02-19-21-53-42-338_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-02-19-21-53-42-338_com.miui.securitycenter.jpg
    159,3 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2020-02-19-21-53-38-229_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-02-19-21-53-38-229_com.miui.securitycenter.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2020-02-19-21-53-33-922_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-02-19-21-53-33-922_com.miui.securitycenter.jpg
    278,2 KB · Görüntüleme: 57

carmania

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak T.
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Benim pil kullanımım. Güç tasarrufu kapalı yarı kullanım wifi yarı mobil bağlantı. 10 günlük cihaz ve diğer insanların pil değerlerini gördükçe 4 kere wipe Data yaptım cihazı :D bana kalitesiz çürük mal vermişler demek.
cihazı aldığınız gibi mi kullanıyorsunuz? pil tasarrufu için gereksiz servisleri devre dışı bıraktınız mı?

Üst Alt