Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 970
  • Görüntüleme 86K

Dn@

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yns
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
Tüm izinlerini,oto başlatmasını,arka plan veri kullanımını, mobil veri kullanımını, kullanım erişim izinlerini kapatın tamamdır
Eyvallah hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birşey soracağım konu dışı ama bildirim geldiğinde kilit ekranı açılmıyor ses falan geliyor ama ekran açılmıyor samsung telefonlar daki gibi bildirim gelmesini sesten anlıyorum normalde bildirim gelince ekran açılır bir süre sonra kapanır ama bunda göremedim onu var mı bir yöntemi ? Bütün bildirim izinlerini açamam rağmen

Son düzenleme:

waycell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
waycell
Cihazım
mi9t
Konular
0
Eyvallah hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birşey soracağım konu dışı ama bildirim geldiğinde kilit ekranı açılmıyor ses falan geliyor ama ekran açılmıyor samsung telefonlar daki gibi bildirim gelmesini sesten anlıyorum normalde bildirim gelince ekran açılır bir süre sonra kapanır ama bunda göremedim onu var mı bir yöntemi ? Bütün bildirim izinlerini açamam rağmen
Dn@ dostum ayarlar menüsünü aç. her zaman açık ekran ayarlarına tıkla. gelen sayfada "bildirimler geldiğinde ekran kapalıyken" yazan yere tıkla. açılan seçenekler arasında ekranı yak var. onu seçtiğin zaman. istediğin olmuş olacak. bildirimler geldiğinde ekranın yanar.yalnız facebook için bu bildirim izinleri otomatik kapalı. facebbok bildirim çok olduğu için tasarruf amacıyla böyle sanırım. ama istersen uygulama bildirim izinlerinden facebook içinde açabilirsin kilit ekranı bildirimlerini.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

• Beğen
Tepkiler: Dn@

Dn@

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yns
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
Dn@ dostum ayarlar menüsünü aç. her zaman açık ekran ayarlarına tıkla. gelen sayfada "bildirimler geldiğinde ekran kapalıyken" yazan yere tıkla. açılan seçenekler arasında ekranı yak var. onu seçtiğin zaman. istediğin olmuş olacak. bildirimler geldiğinde ekranın yanar.yalnız facebook için bu bildirim izinleri otomatik kapalı. facebbok bildirim çok olduğu için tasarruf amacıyla böyle sanırım. ama istersen uygulama bildirim izinlerinden facebook içinde açabilirsin kilit ekranı bildirimlerini.
Eyvallah hocam çok sağol

waycell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
waycell
Cihazım
mi9t
Konular
0
Stoya peki android 10 güncellemesini yüklerken bir hata olmuş olabilir mi. güncellemeyi indirirkeen bir kenara koyup inmesini bekledim. benim görmediğim esnada internet gidip gelmiş ve güncelleme paketinde sorun yaratmış olabilir mi? aynı güncellemeyi manuel olarak internetten indirip tekrar kursak bir faydası olur mu? bir de sn. stoya her güncellemeden sonra yedek alıp reset mi atıcaz böyle telefona. öyleyse sıkıntılı bence. bu arada pil süresi gittikce daha da kötü oluyor.
arkadaşlar android 10 güncellemesinden sonra ekran sürem yarıya inmişti. 1, 5 - 2 gün kullandığım telefonu yarım gün kullanır oldum. Stoya hocamım tavsiyesi ile telefonu yedek alıp resetledim ve işe yaradı. kendisine yardımı için teşekkür esiyorum. siz de böyle bir sorun yaşıyorsanız bir deneyin bence. 5 saate düşen elran süresi tekrar 9 saatlere çıktı. ama şunu belirtmeliyim kesinlikle eski haline geri dönmedi. android 9 da pil kullanımı daha iyiydi. oysaki her yeni android sürümünde pil daha iyi optimize edilecek iddiası var.ama nedense her güncelleme daha kötü yapıyor telefonu.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
arkadaşlar android 10 güncellemesinden sonra ekran sürem yarıya inmişti. 1, 5 - 2 gün kullandığım telefonu yarım gün kullanır oldum. Stoya hocamım tavsiyesi ile telefonu yedek alıp resetledim ve işe yaradı. kendisine yardımı için teşekkür esiyorum. siz de böyle bir sorun yaşıyorsanız bir deneyin bence. 5 saate düşen elran süresi tekrar 9 saatlere çıktı. ama şunu belirtmeliyim kesinlikle eski haline geri dönmedi. android 9 da pil kullanımı daha iyiydi. oysaki her yeni android sürümünde pil daha iyi optimize edilecek iddiası var.ama nedense her güncelleme daha kötü yapıyor telefonu.
Hangi sürümü kullanıyorsunuz ?

waycell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
waycell
Cihazım
mi9t
Konular
0
Hangi sürümü kullanıyorsunuz ?
djfarukk ekran görümtüsü ekliyorum. sürümlerin farkını kesin olarak bilmiyorum. sanırım avrupa ve global varmış ülkemizde. benim rom global olması lazım.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
djfarukk ekran görümtüsü ekliyorum. sürümlerin farkını kesin olarak bilmiyorum. sanırım avrupa ve global varmış ülkemizde. benim rom global olması lazım.
Globalde 9 saat. Hocam sizin telefon uçmuş zaten

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
Şuradaki efsane ekran sürelerini bir ben alamıyorum. Öyle paylaşımlar var ki bekleme süresi 1500 yıl ekran süresi 73737 saat :D yani bakın benim kullanımım da oyun falan da yok. Sadece yer yer wifi yer yer 4.5g açık, konum açık, kulaklık ve mi band 4ten dolayı Bluetooth açık, senkronizasyon açık ve karanlık mod ile kullanımda ortalama 7-8-9 saat ekran süresi 24 saat bekleme alıyorum. Cihaz aynı cihaz ama bu 727373 saat ekran süresi alanlar ya telefonu tuğla gibi kullanıyor ya da başka bir şey var. :D neyse bende durum budur ve standart ayarlarda kullanıyorum.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Şuradaki efsane ekran sürelerini bir ben alamıyorum. Öyle paylaşımlar var ki bekleme süresi 1500 yıl ekran süresi 73737 saat :D yani bakın benim kullanımım da oyun falan da yok. Sadece yer yer wifi yer yer 4.5g açık, konum açık, kulaklık ve mi band 4ten dolayı Bluetooth açık, senkronizasyon açık ve karanlık mod ile kullanımda ortalama 7-8-9 saat ekran süresi 24 saat bekleme alıyorum. Cihaz aynı cihaz ama bu 727373 saat ekran süresi alanlar ya telefonu tuğla gibi kullanıyor ya da başka bir şey var. :D neyse bende durum budur ve standart ayarlarda kullanıyorum.
Bende alamıyorum valla maksimum 6 saati görebildim.
Tuğla gibi kullandıklarını bende düşünür oldum :)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

İşaretlediğim kısımda ki süreleri alanlar akıllı telefon görünümünde olup tuşlu telefon ayarları yapıp öyle alıyorlar :)

Alınan ekran görüntülerinde rom bilgisi + hangi uygulamaların kullanıldığı + şarj edilip edilmediği gibi ayrıntılar var. djfarukk

Ama her zaman dediğim gibi bu rom işi "kullanıcıdan kullanıcıya,kurulumdan kuruluma,operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü bu ekran süresini/performansını etkileyen neden/sebep var..."

Üst Alt