Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 970
  • Görüntüleme 83K

waycell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
waycell
Cihazım
mi9t
Konular
0
mrb. arkadaşlar. android 10 güncellemesi alalı 1 ay civarı oldu. güncellemeyi yaptıktan sonra pil preformansım çok düştü. hiç oyun oynamıyorum ben. çok fazla uygulama da yok telefonumda. instagram kullanmıyorum mesela. istatistikleri ve kullandığım romu resim olarak ekleyeceğim. istatistiklerde dikkatimi çeken facebook oldu. en üstte o var. fakat o kadar yoğun facebook kullanmıyorum. 2 günde yaklaşık 3 saat kullanmışım. bildirim çubuğunda sürekli facebook için özellik diye birşey indirmeye çalışıyor telefon. fakat 1 aydır ne indirebildi ne yükleyebildi. 10 dk da bir geliyor bu bildirim. pilin erken tükenmesinin bu durumla alakası olabilirmi. velhasılı ekran sürem acayip azaldı. normalde net 2 gün kullanıyordum.şuan 1 gün sonunda %15 kalıyor. android 10 güncellemesi sonrası pilde yaşadığım bu %50 düşüş normal mi. yoksa pil ömrü bu kadar hızlı mı zayıflıyor bu telefonun. çünkü alalı daha 3 ay oldu telefonu. cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
mrb. arkadaşlar. android 10 güncellemesi alalı 1 ay civarı oldu. güncellemeyi yaptıktan sonra pil preformansım çok düştü. hiç oyun oynamıyorum ben. çok fazla uygulama da yok telefonumda. instagram kullanmıyorum mesela. istatistikleri ve kullandığım romu resim olarak ekleyeceğim. istatistiklerde dikkatimi çeken facebook oldu. en üstte o var. fakat o kadar yoğun facebook kullanmıyorum. 2 günde yaklaşık 3 saat kullanmışım. bildirim çubuğunda sürekli facebook için özellik diye birşey indirmeye çalışıyor telefon. fakat 1 aydır ne indirebildi ne yükleyebildi. 10 dk da bir geliyor bu bildirim. pilin erken tükenmesinin bu durumla alakası olabilirmi. velhasılı ekran sürem acayip azaldı. normalde net 2 gün kullanıyordum.şuan 1 gün sonunda %15 kalıyor. android 10 güncellemesi sonrası pilde yaşadığım bu %50 düşüş normal mi. yoksa pil ömrü bu kadar hızlı mı zayıflıyor bu telefonun. çünkü alalı daha 3 ay oldu telefonu. cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Facebook sorunu için forum ara kısmına sorunu yazın onlarca çözüm konusu çıkacaktır.

Android 10 güncellemesi yaptıktan sonra muhakkak yedek alıp reset atın cihaza...

ramozotti

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
5
Facebook sorunu için forum ara kısmına sorunu yazın onlarca çözüm konusu çıkacaktır.

Android 10 güncellemesi yaptıktan sonra muhakkak yedek alıp reset atın cihaza...
stoya hocam peki yeni güncelleme yaptığımızda da mı reset atmak gerekiyor cihaza.Mesela ben daha dün 11.0.4 e güncelledim.Bir de reseti twrp den yapacağız değil mi.Zira telden yapınca imei uçuyor

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
stoya hocam peki yeni güncelleme yaptığımızda da mı reset atmak gerekiyor cihaza.Mesela ben daha dün 11.0.4 e güncelledim.Bir de reseti twrp den yapacağız değil mi.Zira telden yapınca imei uçuyor

Garantili cihaz sahibi arkadaşlar her türlü reset atabilir imei vs sorunu olmaz.

Garantisiz cihaz sahipleri twrp yükleyip wipe kısmından format data/ yes yapmaları yeterli Yes~~

Ayrıca forumdan bir üyeye haber vermek/çağrıda bulunmak istiyorsak o üyenin isminin başına @ işareti koyup öyle yazmak lazım, doğru yazılırsa haber/çağrı da bulunacağımız üyenin ismi mavi renkte olur.... ramozotti gibi

ramozotti

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
5
özür dilerim Stoya hocam.Cevap için teşekkürler

Cagri.K

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÇAĞRI
Cihazım
9T
Konular
9
Son güncelleme ile batarya tüketiminde iyileşme var. %50 şarj ile 2,5 saat ekran süresi alırken şimdi 4 saat aldım.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

c0ldwave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
İphone
Konular
21
Stoya hocam RevOS romu kurduğum ilk 2 gün pil sürem çok iyiydi ama ayarlardan baya değişiklik yaptım arka plan kısıtlamaları, otomatik başlatma. Baya kurcaladım pil surem inanılmaz düştü ve android sistemi ekran suresinin 2 kati pil tüketiyor ayarları veriler gitmeden sıfırlama şansım var mi?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Stoya hocam RevOS romu kurduğum ilk 2 gün pil sürem çok iyiydi ama ayarlardan baya değişiklik yaptım arka plan kısıtlamaları, otomatik başlatma. Baya kurcaladım pil surem inanılmaz düştü ve android sistemi ekran suresinin 2 kati pil tüketiyor ayarları veriler gitmeden sıfırlama şansım var mi?

Aynı romu wipe yapmadan tekrar kurun diyecem ama hata da verebilir :?

Android sistem ön bellek verisini temizlemeyi deneyin olmadı yedek alıp bir üstte yazdığımı yapın.,

6489426

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuzhan
Cihazım
mi 9t
Konular
1
Hiç anlamıyorum, stock rom kullanıyorum. Birisi 8 saat almış çok kötü diyor. Ben 6-7 saat ekran süresi alıyorum. Hiç 10 saati görmedim. Stock romda 10 saatler görülüyor mu cidden? Acaba benim cihazda mı bir sıkıntı var?

Üst Alt