- Adım
- Fuat
- Cihazım
- Xiaomi Mİ 6X
- Konular
- 1
Teşekkür ederim hocam 21.0.18 hellas sürümünü kurdumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkür ederim hocam 21.0.18 hellas sürümünü kurdumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu hellasın bir sürü sürümü var hangisi daha stabil acaba. bilginiz var mıTeşekkür ederim hocam 21.0.18 hellas sürümünü kurdum
Ben hem android 10 hemde 11 i yükledim ikisde stabilbu hellasın bir sürü sürümü var hangisi daha stabil acaba. bilginiz var mı
Hocam %100 den itibaren düşmemiş ki bu.Ne yaparsam yapayım düzelmiyor, Hangi sürümü kullanırsam kullanayım hep böyle, 15 dklık ekran süresince yaklaşık yüzde 16 şarj gitti birşey de yapmadım, yapsam içim yanmaz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bayadır miui romlarda belirli bir zamandan sonra batarya performansı sıfırlanıyor. Aosp tabanlı kurarsanız onlarda boyle bir olay yokNe yaparsam yapayım düzelmiyor, Hangi sürümü kullanırsam kullanayım hep böyle, 15 dklık ekran süresince yaklaşık yüzde 16 şarj gitti birşey de yapmadım, yapsam içim yanmaz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben genelde yüzde yüz şarj etmiyorum hocam 95de çıkarıyorum batarya sağlığı için ama bataryanın verdiği karşılığa bak,..Hocam %100 den itibaren düşmemiş ki bu.
pixel experience kurmuştum onda da irili ufaklı sorunlar canımı sıkmıştıBayadır miui romlarda belirli bir zamandan sonra batarya performansı sıfırlanıyor. Aosp tabanlı kurarsanız onlarda boyle bir olay yok![]()
Ben şu an havoc OS kullanıyorum bir sıkıntı göremedim sizde bi bakinBen genelde yüzde yüz şarj etmiyorum hocam 95de çıkarıyorum batarya sağlığı için ama bataryanın verdiği karşılığa bak,..
pixel experience kurmuştum onda da irili ufaklı sorunlar canımı sıkmıştı
Mart 27de yayınlanan versiyonunu kuruyorum bir de bunu deneyelim bakalımBen şu an havoc OS kullanıyorum bir sıkıntı göremedim sizde bi bakin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir